Udvekslingsstudent i Argentina

Oplev Argentina på tætteste hold!

Længde

5-10 måneder

Afrejse

Juli/August 2020

Pris

Fra DKK 49.995,00

Udveksling i Argentina

Det næststørste land i Sydamerika – også kendt som “landet med de seks kontinenter” – er fuld af overraskelser: Big City Buenos Aires, uendelige vidder og gletsjere, Andesfjernerne med de højeste vulkaner i verden, enorme regnskove med eksotiske vilde dyr og gigantiske vandfald – og Tierra del Fuego – “Verdens ende”. Argentineren er på samme tid passioneret og melankolsk – som tangoen, der blev opfundet her. Det officielle undervisningssprog er spansk. Det er derfor en stor fordel oim du har grundlæggende sprogkundskaber i spansk, eller taler fransk eller måske italiensk.

iE i Argentina

Vi samarbejder med en argentinsk partnerorganisation, der har mange års erfaring inden for high school udveksling. Vores skoler og værtsfamilier bliver omsorgsfuldt udvalgt. Ved ankomst er der en uges sprogcamp, hvor vores international experience-studerende bliver forberedt på hvad der er i vente som udvekslingsstudent i Argentina. Der vil være en personlig kontaktperson der passer på dig under hele opholdet i Argentina. Vores iE-team i Danmark er også der for dig – døgnet rundt; i kontortiden og i en nødsituation (via hotline).

Skoler i Argentina

Skolerne i Argentina er for det meste offentlige high schools. Skoleåret begynder der i marts og juli (andet halvår) og slutter i midten af ​​december. Hvis du rejser i juli og ønsker at blive et helt år, slutter dit ophold i slutningen af ​​juni. Ud over de obligatoriske emner, der er almindelige i Europa, er der også kunstneriske og musikalske fag, der tilbydes. Argentinerne elsker sport, og der er alle muligheder for at kunne spille f. eks: tennis, rugby, hockey, polo og selvfølgelig fodbold. Opdelingen og indeling i klasser foretages normalt efter alder og, det er obligatorisk at bære en skoleuniform i næsten alle skoler.

Værtsfamilier i Argentina

Vores værtsfamilier i Argentina er meget åbne og gæstfrie. Din familie behandler dig som et rigtigt familiemedlem og du deler hverdagen med dem. Du har de samme rettigheder og forpligtelser som alle andre. Tænk på, at være åben og hjælpsom, og vis din værtsfamilie at du respekterer og accepterer deres regler. Dette er opskriften på et vellykket ophold, og du lærer den argentinske livsstil meget hurtigt at kende – og vil elske det!

Dit livs oplevelse i Argentina

Argentina er fodbold, gauchos og tango. Vent et øjeblik … Argentina er så meget mere. Intet land har så smukke og betagende landskaber som Argentina, det næststørste land i Sydamerika. Det er ikke for ingenting, at Argentina kaldes “landet med de seks kontinenter”: det er simpelthen fuldt af overraskelser.

Stå i Tierra del Fuego i “verdens ende”, opdag Andesbjergene som den længste bjergkæde i verden og fejr med argentinerne i den blændende storby i Buenos Aires. Hos os lærer du ikke kun sproget under din udveksling, men du oplever Argentina tæt på og personligt.

Dette er hvad der venter dig i Argentina

Vil du lære spansk under dit ophold, men Spanien er ikke langt nok væk for dig? Vil du opleve gigantiske vandfald, se uendelige gletsjere og besøge de enorme regnskove ? iE hjælper dig med at få et fantastisk ophold i Argentina . Vi har selvfølgelig medarbejdere på stedet, der vil give dig gode råd i løbet af dit ophold. Hvis du støder på uventede problemer under din tid i Argentina, har vi et iE-nødnummer, som du kan ringe 24 timer i døgnet . Vi vil at din udveksling skal være den bedste mulige oplevelse for dig.

Varme og generøse værtsfamilier gør din udveksling til en fantastisk oplevelse

Argentinerne er et mangfoldigt og fordomsfrit folk, der udstråler varme og generositet . Du vil også opleve dette med din argentinske værtsfamilie. Du vil blive hilst velkommen med åbne arme og accepteret som et rigtigt familiemedlem med alle rettigheder og pligter. Mød din argentinske værtsfamilie med åbenhed og respekt. Vi matcher din værtsfamilie så at den passer til dig, og du vil straks føle dig som hjemme.

At gå i skole med glæde i Argentina

Lær forskellene at kende! Det argentinske uddannelsessystem er meget forskelligt fra det danske. De første ni år er ens for alle, og herefter specialiserer man sig på bestemte områder, såsom teknologi, sprog og litteratur eller erhvervsliv. I modsætning til os begynder skoleåret i marts og juli (2. halvår) og slutter i midten af december. De sædvanlige obligatoriske fag, såsom matematik og biologi, undervises i skolerne. Det specielle ved en argentinsk skole er, at sport er meget vigtig. Fodbold, polo, rugby, tennis eller hockey udøves med stor iver og passion. Hvis du ikke er sportsfan, kan du i stedet vælge kunst eller musik. Du indeles i klassetrin efter din alder.

Kom forberedt til Argentina

Selvfølgelig forbereder vi dig til dit udvekslingsår i Argentina. Ja, når du kommer til vores Orienteringsweekend før din afrejse, vil då få information om alt der er vigtigt for dig, og du kan også lytte til erfaringerne fra tidligere udvekslingsstudenter. De besvarer meget gerne dine spørgsmål. Du får tips og tricks til hverdagen og får vigtige informationer der gør at du bliver optimalt forberedt til dit år i Argentina. Det er desuden altid meget hyggeligt at få nye venner der står i den samme situation som du gør, med de samme spørgsmål som du har. Der er også tid til hygge under weekenden.

Når drømme går i opfyldelse – studentudveksling i Argentina

Det er den bedste gave du kan få!
Vi er overbeviste om, at dine oplevelser som udvekslingstudent bærer du med dig resten af dit liv, og du vil opleve, at du har udviklet dig personligt, fagligt og socialt.

Vil du opleve verdens ende – tag til Argentina på udveksling!

– Du lærer og forbedrer dit spansk
– Ikke kun lærer du en fremmed kultur at kende, du bliver også en del af den
– Du lærer interkulturelle færdigheder
– Du lærer at finde din vej i udlandet og bliver mere uafhængig
– Du lærer mange nye mennesker at kende og får nye venner

Udveksling til Argentina – med iE bliver det en succes

I 20 år har vi opfyldt mange unges drømme!

Lad ikke eventyret vente – ansøg i dag om et infomøde med os!

Hvad er særligt med iE?

Se her vi hvad vi tilbyder:

– individuel og personlig rådgivning før, under og efter dit ophold
– holistisk og personlig støtte til dig som udvekslingsstudent
– personlig kontaktperson på din destination i Argentina – garanteret!
– veluddannede medarbejdere
– 24-timers hot line telefonnummer
– en omsorgsfuldt udvalgt værtsfamilie der matcher dig

Oplev et år i Argentina

Vil du forbedre dit spansk og samtidig lære et spændende land med en varieret kultur at kende? Så er et år i Argentina sagen ting for dig! Udforsk landets vilde natur og gå i skole et år i Argentina. Alt hvad du behøver er nysgerrighed, en tørst efter eventyr og en pålidelig organisation at tage af sted med.

Et år i Argentina – den bedste tid i dit liv

Har du besluttet at tilbringe dit år i Argentina? Så er du garanteret at tilbringe den bedste tid i dit liv i dette land. Oplev den smukke natur i Argentina med din værtsfamilie, og lad dig smittes af et land fuldt af livsglæde og god musik. Lad dig selv blive blæst væk af den pulserende kosmopolitiske by Buenos Aires eller lad dig blive forelsket i den betagende natur i Argentina. Ud over alle de spændende opdagelser går du også i high school i Argentina. Vi anbefaler, at du vælger en privatskole, fordi indlæringsniveauet og udstyret i en privatskole er markant bedre end i en offentlig skole.

Dit år i udlandet i Argentina på en privat skole

Selvfølgelig vil du få glæde af en god skole i Argentina. De private skoler i Argentina er kendetegnet ved sine meget motiverede lærere og små læringsgrupper. Du får individuel støtte i undervisningen, og ud over de obligatoriske fag kan du også vælge kurser inden for kunst og musik. Hvis du er den sporty type, har du alt at vinde: De private skoler i Argentina tilbyder en bred vifte af sportsgrene som fodbold, håndbold, tennis eller hockey. Bemærk, at det er obligatorisk at bære en skoleuniform på alle private skoler i Argentina. Men det betyder blot at du hurtigt bliver en del af skolefællesskabet og det tager ingen tid at få nye venner. Ønsker du mere information om de private high schools i Argentina? Kontakt os blot i dag!

Argentina beriger dit liv

Oplev landets unikke natur, og oplev et år fuldt af uforglemmelige øjeblikke. Sammen med din værtsfamilie og dine nye venner vil du opleve en ny hverdag i dette fantastiske land, og du samler på mange magiske og unikke øjeblikke. Vi er sikre på, at du aldrig vil glemme dit år i Argentina, og at du vil vende tilbage til Danmark med mange gode oplevelser i din bagage. Et år i Argentina beriger ikke kun dit liv, det forbedrer også dine sprogfærdigheder. Vi kan finde den perfekte private skole til dig, hvor du bliver undervist i små klasser, og får god hjælp af de engagerede lærere.

Et år i Argentinas mange fordele

Er du stadig usikker på, om et år i udlandet i Argentina er det rigtige for dig? Måske vil de følgende punkter overbevise dig:

Befolkningen i Argentina er meget venlige, tolerante og varme.
Levestandarden er lige så høj som her i Danmark.
Det argentinske uddannelsessystem er meget veludviklet.
De private skoler lægger stor vægt på, at tage aktiv del i det omkringliggende samfund.
Byerne inspirerer med sin multikulturelle charme.

Dit år i Argentina bliver en succes med iE

Hos os bliver dit år i udlandet i Argentina en succeshistorie. Vi er altid der for dig i løbet af dit år, og er altid ved hånden hvis du har brug for støtte. Til vores Orienteringsweekend lærer du alt som du har brug for at vide for at klare dig bedst muligt, og du og lærer også interessante facts om Argentina. Skulle du nogensinde have et problem under dit ophold i Argentina, er vores personale på plads altid der for dig, og hjælper dig med eventuelle problemer eller spørgsmål. Vi har opfyldt drømme i mere end 20 år og gjort studerende til opdagelsesrejsende og globale ambassadører. Med International Experience lærer du ikke kun sproget, du får værdifulde færdigheder som du har stor glæde af i fremtiden. Dit år i Argentina udvikler dig personligt og vil have en positiv indflydelse på dit liv. Opfyld din drøm og oplev Argentina! Er du klar til dit eventyr i Argentina? Ansøg i dag, og snart kan dit eventyr i Argentina begynde!

Tag på High School med international Experience

Drømmer du om at tage til England, Costa Rica, Frankrig, New Zealand, Spanien eller måske USA? Vil du gerne opleve en anden kultur og indgå i en hverdag, der er anderledes, end den du er vant til? Vi tilbyder udvekslingsmuligheder hele verden rundt, og vi kan hjælpe dig med at finde den helt perfekte lokation for dit udlandsophold.

Få hjælp af os i dag

Bestil gratis infomøde og/eller brochure

GDPR

Andre destinationer

Her er alle de lande som vi tilbyder udveksling i. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du skal have hjælp til at finde det land du vil i udveksling i.