Udvekslingsstudent i Australien

Oplev det australske folks venlighed Down Under!

Længde

5-10 måneder

Afrejse

Juli/August 2020

Pris

Fra DKK 72.995,00

Udveksling i Australien

Tropiske regnskove, smukke strande, pulserende metropoler som Sydney eller Brisbane, den legendariske Uluru eller den øde udmark: Australien er et land fuldt af fascinerende kontraster. Du vil blive hilst velkommen under dit ophold i dette smukke land, fordi folk i “Down Under” er ekstremt venlige, åbne og gæstfrie. Hvad med et år på high school i Australien? Du bliver lynhurtigt en “mate” her.

iE i Australien

Som “Aussie Specialist” er iE – international Experience en anerkendt ekspert inden for udvekslingsophold. I Australien arbejder vi direkte med uddannelsesministerierne i hver australske stat, for at organisere vores udvekslingsophold. Hver skole har en “International studentkoordinator”, der giver dig og din værtsfamilie støtte og support fra første sekund, giver tip og er i tæt kontakt med Patric, vores programmanager for Australien. Du kan selv vælge den stat du vil bo i – og du kan også have særlige ønsker for din skole. Måske vil du have at skolen har surfing som valgfag? Med vores erfaring kan vi rådgive dig så at du præcist finder den skole du gerne vil gå på, og det bliver nemt for dig at forbedre din engelsk og lære en ny kultur at kende!

Skoler i Australien

Den australske high school har et meget højt uddannelsesniveau og er berømt for sine førsteklasses sportsgrene som hockey, fodbold, ridning, cricket, roning, sejlsport, dykning, surfing eller kajaksejlads. De fleste skoler har skoleuniform. Skoleåret er opdelt i fire såkaldte terminer (kvartaler, dvs. 4 måneder) og begynder i slutningen af ​​januar / begyndelsen af ​​februar med termin 1, og slutter med det fjerde periode i december (det er også muligt at starte i april / semester 2 og juli / semester 3). De fleste af dem der tager afsted fra Danmark begynder skolen i juli, og går i tre terminer. Ved juletid er der sommerferie.
Vi kan tilbyde dig at gå på high schools der er beliggende i og uden for større byer i Queensland, South Australia og Tasmania, men også i landdistrikter efter anmodning. Sammen finder vi den rigtige skole til dig. I Australien betaler udvekslingsstuderende en skoleafgift og prisen varierer fra stat til stat. Australien har også fremragende private high schools og efterskoler – boarding schools, som du kan vælge i alle stater – i henhold til dine interesser og forventninger til hvor du vil bo, og hvad din skole skal kunne tilbyde. Du havner i en klasse efter din alder.

Værtsfamilier i Australien

I Australien får værtsfamilien økonomisk støtte under dit ophold, det er et krav fra uddannelsesministeriet, der er yderst har ansvaret for at det fungerer upåklageligt med at velkomne udvekslingsstudenter. Hver stat regulerer kravene til værtsfamilien lidt forskelligt; og holder generelt en meget høj standard. De australske familier er meget glade for at modtage udvekslingsstudenter i sin familie – ofte to studerende med forskellige nationaliteter. Du deler familiens hverdag og har de samme rettigheder og pligter som alle andre familiemedlemmer. Vær venlig åben, hjælpsom og respekter familiens regler, og du vil vænne dig til din nye familie meget hurtigt – og lære at kende og elske livet “Down Under” under dit ophold i Australien! Selvfølgelig er vi glade for at hjælpe dig med dit visum, og du kan få yderligere vigtige oplysninger om vores program, om Australien som kontinent, og om hvad du kan forvente dig fra et ophold i Australien.

Australien - Et eventyr ved verdens ende

Australien – Dette betyder store landskaber, en drømmeagtig kyst og spændende metropoler. Landet – også kaldet “Down Under” – er et sted mange mennesker har lyst til at rejse til. Oplev et uforglemmeligt år på high school i Australien og gør din drøm til virkelighed! Oplev landets unikke mangfoldighed, du vil forbedre dine sprogfærdigheder og møde nye mennesker. Vi er sikre på, at du vil blive tryllebundet af Australien!

Udveksling i Australien – et eventyr med iE

Vil du se koalaer og kenguruer i naturen og slappe af på stranden med venner om aftenen? Då skal du vælge at være udvekslingsstudent i Australien og opleve de mange eventyr. For at sikre, at dit år i Australien bliver en fuldstændig succes, er der erfarne og altid venlige kontaktpersoner på stedet. De hjælper dig, hvis du nogensinde skulle have et problem, og vil være ved din side med råd og handling. Vi hos international Experience er der for dig 24 timer i døgnet. Vi gør alt for at dit år som udvekslingsstudent i Australien skal blive til en fuldstændig succes.

Udveksling Australien – din værtsfamilie

Befolkningen i Australien er åben og udviser stor generositet og varme. Som gæst bliver du hilst velkommen og modtaget med åbne arme. Du vil meget hurtigt føle dig godt tilpas med din værtsfamilie, og kan glæde dig til en tilværelse med dem. Sammen vil I udforske Australien og tilbringe fantastiske dage på stranden eller i livlige byer som Brisbane, Adelaide eller Hobart. Husk: Hvert land har sin kultur og sine egne skikke. Respekter dem og vær åben og tolerant, og tag dem til dig. Det er en vidunderlig oplevelse at blive en del af et liv og en hverdag i Australien.

Lær som udvekslingsstuderende i Down Under

Selvfølgelig vil du også gå i skole under dit ophold i Australien. Ud over de velkendte fag som matematik, biologi eller historie, kan du også vælge fag som havvidenskab eller film og tv på din skole. Derudover tilbyder skolerne spændende fritidsaktiviteter såsom surfing, rugby eller basketball. Du kan vælge den skole, der passer til dine ønsker. Patric, vores program manager for Australien lytter til dine ønsker, og finder den skole der passer bedst til dig, så at din tid i Australien bliver så spændende og meningsfuld som muligt. Du får hurtigt nye venner på din skole og dit engelsk flyder lige så godt som et surfingbræt på ingen tid!

Du vil være godt forberedt – orienteringsweekend

Vores mål er at gøre dit år som udvekslingsstudent i Australien til en fuldstændig succes. For at forberede dig mest muligt på enhver begivenhed, holder vi en Orienteringsweekend. Her lærer du alt hvad du har brug for at vide om din tid i Australien, og du lærer vores team, og naturligvis din program manager Patric at kende personligt. Det er derudover altid meget hyggeligt at mødes med de andre der står i den samme situation som du gør, og med desamme spørgsmål som du har. Måske beholder du kontakten med nogle af dine nye venner. og kan skrive sammen med dem, under dit ophold? Du vil have en masse kontakt med Patric, vores Australien manager og ekspert. Han har rejst til Australien mange gange og kender vores stater, skoler og kontaktpersoner meget godt.

Tag på udveksling til Australien – oplev dit livs eventyr

Har du opdagelsesfeber? Vil du komme ud i den spændende verden og udforske Australien? Så er vi i iE – international Experience din pålidelige organisation. Vi finder den perfekte værtsfamilie og den skole der passer bedst til dig. Men hvorfor skulle du vælge at tage til i Australien på udveksling? Her kan du få svar:

Du kan vælge område, by og skole
Du lærer at kende en ny spændende kultur, der inspirerer dig
Dine sprogfærdigheder forbedres markant
Du møder mange nye mennesker og får mange nye venner
Du bliver mere uafhængig og kan mødes med en fremmed kultur mere åbent og tolerant
Du vil opleve et unikt eventyr i Australien
I løbet af dit år har du muligheden for at rejse gennem fascinerende natur og opdage nye steder
Du samler på utallige oplevelser, der vil berige dit liv
Det er muligt at deltage i arrangerede grupperejser til destinationer såsom Brisbane, Cairns, Adelaide, Hobart eller Launceston
WhatsApp-gruppechat, støtte og support fra Patric, vores Australien manager

Vil du lære den unikke verden i Australien at kende og ansøge om et år som udvekslingsstudent?

Oplev et år i Australien

Levende metropoler, brede sandstrande og et betagende dyreliv: Australien har meget at byde på og er derfor destinationen for mange eventyrlystne unge mennesker. Ønsker du også at tilbringe julen på stranden? Så er et år i udlandet i Australien bare sagen for dig! Oplev fascinerende natur og mød nye mennesker, der byder dig velkommen med åbne arme. Med iE – international Experience bliver dit år i udlandet i Australien en fuldstændig succes!

Dit år i Australien – lige så ekstraordinært som landet

Har du altid drømt om at slappe af på Noosa-stranden og kærtegne de søde koalaer? Med et år i Australien er dette endelig muligt! Oplev Australiens spændende kultur og fordyb dig i den spændende verden i dette unikke land. Ud over spændende udflugter og gode rejsemuligheder skal du også gå i skole i Australien. Du kan beslutte, om du vil gå i en offentlig eller en privat high school eller en efterskole – boarding school? Uanset hvilken skoletype du vælger, får du hurtigt nye venner på din skole og forbedrer din engelsk.

Dit år i udlandet i Australien på en offentlig skole

Alle har mulighed for at gå på high school i Australien. Vores udbud af skoler, ligger tæt på større byer som Brisbane eller Adelaide, men også på den smukke Sunshine Coast, den tropiske Cairns eller den livlige Gold Coast. Men hvis du foretrækker at bo mere på landet, kan du også vælge at bo i et landdistrikt eller insidertipset – på Tasmanien. Du kan vælge skole helt efter dine egne ønsker. Har du brug for mere information om vores skoler i Australien? Kontakt os nu.

Privat high school i Australien

Du har måske et interesse som du virkelig vil dyrke, og du sætter pris på små klasser, derfor skal du vælge en privatskole, hvis du vil til Australien. Der er mange fordele:

Individuel støtte fra lærere og anden personale på skolen
Meget højt uddannelsesniveau, der opmuntrer og udfordrer dig
Små studiegrupper
Spændende skoleaktiviteter, skræddersyet til dine personlige interesser
Fokus på personlig og akademisk udvikling
Mulighed at vælge skole også i andre regioner i Australien (Sydney, Melbourne, Perth)

Vi er sikre på, at du hurtigt får nye venner og får mange nye oplevelser på den private high school som du vælger. Det vil blive en uforglemmelig oplevelse! Om du bestemt dig for at vælge privat high school i Australien, kontakt os, og sammen finder vi den perfekte privatskole til dig.

Efterskole – boarding school i Australien

Er et skolefællesskab meget vigtigt for dig? Vil du gerne gøre noget med dine nye skolevenner uden for klasseværelset? En efterskole er sagen for dig! Vi samarbejder med en lang række fantastiske efterskoler, der ville gøre dit år i udlandet i Australien til en unik oplevelse. Støtten fra lærere og anden personale på skolen er fantastisk. På alle efterskoler i Australien går der altid også udvekslingsstudenter fra andre lande. Her har du virkelig en mulighed for at bo sammen med, og lære unge teenagere fra hele verden at kende? Ønsker du mere information om eftersskoler i Australien? Du kan kontakt os nu og bede om et infomøde. Vi vil meget gerne give information og råd om et ophold i Australien.

Oplev et spændende år i Australien

Hvad tænker du på, når du tænker på Australien? Seje surfere? Kænguruer? Ayers Rock eller store landskaber? Ville det ikke være fantastisk, hvis du kunne opleve alt dette i løbet af dit år i Australien? Du møder nye venner for livet og har det sjovt. Få din drøm til at gå i opfyldelse nu, og tag til Australien. Vi i iE – international Experience støtter dig og hjælper dig med at finde den rigtige skole. iE er også der for dig før, under og efter dit ophold i Australien. Du kan vælge et ophold der varer i tre, seks, ni eller tolv måneder. Uanset længde, er vi sikre på, at du vil nyde hver eneste dag og få en vidunderlig tid i Australien.

Et år i Australien – garanteret den rigtige beslutning

Er du stadig usikker på, om du skal vælge et år i Australien? Her er argumenter der taler for i et år “Down Under”:

En betagende natur, der vil inspirere og glæde dig
Spændende byer at opdage
Det australske uddannelsessystem er anerkendt over hele verden
Australien er et meget trygt og sikkert land, og befolkningen er åben og nysgerrig
Vi er i samarbejde med alle high schools i Queensland, South Australia og Tasmania og også med alle private high schools og efterskoler – boarding schools.

Tag på High School med international Experience

Drømmer du om at tage til Australien, England, Costa Rica, Frankrig, New Zealand, Spanien eller måske USA? Vil du gerne opleve en anden kultur og indgå i en hverdag, der er anderledes, end den du er vant til? Vi tilbyder udvekslingsmuligheder hele verden rundt, og vi kan hjælpe dig med at finde den helt perfekte lokation for dit udlandsophold.

Få hjælp af os i dag

Bestil gratis infomøde og/eller brochure

GDPR

Andre destinationer

Her er alle de lande som vi tilbyder udveksling i. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du skal have hjælp til at finde det land du vil i udveksling i.