Udvekslingsstudent i Chile

Oplev Chiles imponerende natur!

Længde

5-10 måneder

Afrejse

Juli/August 2020

Pris

Fra DKK 46.450,00

Udveksling i Chile

Chile er et af de mest attraktive lande i Sydamerika: imponerende naturlandskaber – fra den brede Atacama-ørken i nord til vilde Patagonien i syd – venlige mennesker, rolige landdistrikter og moderne byer. Og glem ikke: Chile er et af de sikreste lande i Latinamerika.

iE i Chile

iE samarbejder med en erfaren partnerorganisation i Santiago de Chile, der tager sig af placeringen og support på stedet. Studerende er normalt indkvarteret i området Santiago, Temuco og Talca. Baseret på den detaljerede studerendes profil, egnede værtsfamilier og den passende skole er valgt, er teamet på stedet altid tilgængeligt for at tilbyde råd og assistance.

Skoler i Chile

Vi anbefaler at gå på en privatskole, da både udstyret der er bedre, fagområdet og dermed læringsniveauet er højere end i de offentlige skoler. I det chilenske skolesystem er der udover obligatoriske fag også nogle valgfrie fag, der kan tages. Det er obligatorisk at bære en skoleuniform i alle skoler.

Værtsfamilier i Chile

I Chile kan du se frem til en værtsfamilie, der med deres varme og kærlige natur hurtigt får dig til at føle, at du er en del af familien. Chileerne er meget gæstfri og især stolte af deres land og deres kultur. Familieliv er vigtigt for dem, ofte udvides storfamilien i weekenden for at tilbringe tid sammen.

Tag på High School med international Experience

Drømmer du om at tage til England, Costa Rica, Frankrig, New Zealand, Spanien eller måske USA? Vil du gerne opleve en anden kultur og indgå i en hverdag, der er anderledes, end den du er vant til? Vi tilbyder udvekslingsmuligheder hele verden rundt, og vi kan hjælpe dig med at finde den helt perfekte lokation for dit udlandsophold.

Få hjælp af os i dag

Bestil gratis infomøde og/eller brochure

GDPR

Andre destinationer

Her er alle de lande som vi tilbyder udveksling i. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du skal have hjælp til at finde det land du vil i udveksling i.