Udvekslingsstudent i Costa Rica

Oplev Costa Rica på den smukkeste måde!

Længde

5-10 måneder

Afrejse

Juli/August 2020

Pris

Fra DKK 60.995,00

Udveksling i Costa Rica

Costa Rica ligger mellem Nicaragua og Panama og afgrænses af Caribien og Stillehavet. Dette progressive land har haft en demokratisk regering i over 60 år og betragtes som et af de sikreste lande i Mellem- og Sydamerika. Politisk set er Costa Rica en neutral stat og har ikke sin egen hær. Det kaldes derfor i almindelighed “Schweiz i Mellemamerika”. Landet mellem Stillehavet og Caribien er verdensomspændende kendt for sin høje biologiske mangfoldighed af planter og de mange dyrearter. Uanset om det er tropisk skov eller hvide drømmestrande: Costa Rica er forskelligartet og tiltrækker millioner af turister til landet hvert år. Sammen med dine nye venner og din værtsfamilie opdager du de mange nationalparker i landet og kan udforske den fascinerende og mangfoldige fauna og flora på tæt hold. Og hvis du vil slappe af lidt, giver drømmeagtige strande dig muligheden. Slap af med venner på hvide drømmestrande og se solen synke i havet. Lyder det ikke som en drøm? Du kan opleve dette i Costa Rica. Dette land er bare utroligt smukt, og folkene der vil altid byde dig velkommen overalt.

iE i Costa Rica

Vil du bruge den bedste tid i dit liv? Så er du kommet til det rigtige sted på International Experience! Sammen med os finder vi ikke kun den perfekte værtsfamilie, men også den rigtige værtsskole. Derudover bliver du optimalt informeret om dit år i udlandet i Costa Rica på vores forberedelseskurser i Tyskland. I disse seminarer lærer du ikke kun alt om dette vidunderlige land, men du vil også lære de andre deltagere at kende. International oplevelse er altid der for dig: selv under dit ophold i Costa Rica har du en lokal kontakt. Hvis du nogensinde har problemer eller spørgsmål, kan du når som helst kontakte vores medarbejder. Vores 24-timers hotline er også tilgængelig gratis.

Skoler i Costa Rica

Ønsker du at tilbringe dit år i udlandet i Costa Rica? Så vil du bestemt vide, hvilke skoletyper der venter på dig i dette land? Her får du en første grov oversigt over hvilke skoleprogrammer International Experience tilbyder.

Værtsfamilier i Costa Rica

Costa Rica er kendt for sine kosmopolitiske mennesker og deres gæstfrihed. Sammen med International Experience finder vi den perfekte værtsfamilie til dig, og du kan lære dem bedre at kende fra Tyskland. Hos os har du muligheden for at ringe eller skype med din værtsfamilie inden dit ophold i Costa Rica. Så du kan selv bestemme, om du har fundet den rigtige værtsfamilie. Vi er dog sikre på, at du vil føle dig godt tilpas med din værtsfamilie fra første sekund. Sammen opdager du de smukke sider af Costa Rica, og du vil have en vidunderlig tid i dette paradis. For at dit ophold i Costa Rica skal blive en fuldstændig succes, skal du naturligvis overholde de kulturelle skikke i dette land.

Start dit eventyr i Costa Rica nu

Vil du slappe af på smukke strande, svømme i havet og opdage Costa Ricas betagende natur? Start derefter dit år i udlandet i dette spændende land. Oplev uforglemmelige øjeblikke, og tilbring den bedste tid i dit liv med dine nye venner og udforsk den smukke natur. Vi er sikre på, at du aldrig glemmer dette land igen, og at du vender tilbage til Tyskland fuld af utrolige indtryk. Sammen med International Experience venter livets eventyr på dig. Er du klar til det Begynd derefter nu og kom i kontakt med os!

Costa Rica - unik, mangfoldig, fascinerende!

Studenterudveksling Costa Rica betyder: inhalerer regnskovsluft, erobre bølgerne i Stillehavet og Caribien, besøg vulkaner, opdag farverige dyreverdener og oplev forskellige klimaer. Costa Rica imponerer med sine landskaber! En studentudveksling i Costa Rica giver dig en vidunderlig tid, som du ikke vil glemme for livet. Hos os fra international oplevelse, vil dit ønske gå i opfyldelse! Du vil lære spansk, skabe nye kontakter og berige dit liv med en vigtig oplevelse . Costa Rica tilbyder mange fritidsaktiviteter, som du kan gøre efter skoletid.

Skolebørn udveksles i Costa Rica – ubekymret organiseret!

Vi på international oplevelse ønsker, at din studentudveksling skal være en meget speciel oplevelse . Vi har altid en Costa Rica-kontakt på stedet, der er der for dig og dine behov. Du kan når som helst kontakte din kontaktperson og få tip og tricks, hvis du vil. Hvis du nogensinde har alvorlige vanskeligheder, kan du altid kontakte os via et nødnummer – 24 timer i døgnet. Endelig ønsker vi, at du skal have en positiv hukommelse af din studentudveksling i Costa Rica.

Studenterudveksling Costa Rica – hvem er din værtsfamilie?

I dit år i udlandet i Costa Rica bor du hos en gæstfri familie , hvor du bliver behandlet som et rigtigt familiemedlem . Behandl din værtsfamilie med åbenhed og respekter kulturelle skikke. Så du vil hurtigt bosætte dig og have det godt. Du vil helt sikkert have det sjovt med din værtsfamilie og gå på udflugter for at lære den fascinerende side af Costa Rica at kende.

Gå i skole i paradis

For dit udvekslingsophold i Costa Rica er disse programme til rådighed:

Programmer i offentlige skoler
Tosproget program på engelsk og spansk på en privatskole
Programme for det meste på engelsk på International School, som er baseret på det amerikanske gymnasiesystem
Vil du komme rigtig godt i spansk ? Vi tilbyder forskellige kurser i Costa Rica, hvor du kan forbedre din spansk efter skoletid.

Forberedt på din studentudveksling med forberedende kurser

Før du begynder din store tur til Costa Rica, vil du deltage i et forberedende seminar , hvor du lærer alt, hvad der er værd at vide og nyttigt om udvekslingsåret i Costa Rica. Der har du muligheden for at lære andre udvekslingsstuderende at kende og kontakte vores uddannede medarbejdere med spørgsmål. Du kan også møde alumner og spørge om deres oplevelser i Costa Rica. Vi ser bestemt frem til dine rapporter og oplevelser, når du vender tilbage.

Kør ud til Costa Rica!

Din studentudveksling i Costa Rica er garanteret en førsteklasses oplevelse, som du vil være begejstret for i lang tid. Opret livslang venskaber, der krydser hver grænse og lær noget nyt! En studentudveksling i Costa Rica giver dig mange fordele:

Du vil have mange værdifulde oplevelser
Du vil møde nye mennesker
Du vil opleve dit personlige eventyr
Du vil lære en fantastisk kultur at kende
Du vil forbedre dine sprogfærdigheder markant
Allerede nysgerrig? Find derefter ud af din studentudveksling i Costa Rica nu:

Studenterudveksling Costa Rica – Succes i udlandet med international erfaring

Vi får drømme til at gå i opfyldelse. Og det har været meget succesrig i over 16 år. Vores mål er din perfekte udveksling af studerende. Og til det giver vi alt hver dag. Vi gør vores bedste for at få dig til at føle dig godt tilpas i din værtsfamilie og nyde din tid i udlandet. Bestem for international oplevelse, og du kan forvente:

personlig, individuel rådgivning fra vores uddannede medarbejdere
professionelt personale og personlige kontakter på stedet
en god, passende værtsskole
en intensivt tjekket og passende værtsfamilie til dig
et 24-timers nødnummer
optimal forberedelse til din studentudveksling
Vi har vekket din interesse for en studenterudveksling i Costa Rica ? Anvend derefter nemt og uden forpligtelse via vores online system og oplev livets eventyr!

Costa Rica - tag på opdagelsesrejse

Vil du gerne se noget af verdenen og lære nye kulturer og mennesker at kende? Bliv derefter en eventyrer, og start dit år i udlandet i Costa Rica. Oplev den vilde natur i dette latinamerikanske land og slap af på hvide drømmestrande med dine venner. Med International Experience vil din drøm endelig gå i opfyldelse! Forbedre dine spanske færdigheder og møde nye mennesker. Livets eventyr er inden for dit greb!

Du vil opleve dette i dit udlandsår i Costa Rica

Fantastiske strande, azurblåt hav og en betagende smuk natur: Alt dette giver dig dit år i udlandet i Costa Rica . Dyk dig ned i dette fascinerende lands fascinerende natur og opdag kulturen i Costa Rica. Forbedre dine spanske færdigheder med lethed, og udforsk landet med din værtsfamilie. Selvfølgelig vil du også gå i skole i Costa Rica i løbet af dit år i udlandet. Der får du hurtigt nye venner og oplever en fantastisk tid, som du aldrig vil glemme.

Skoletilbudet i Costa Rica

Der er fire skoleprogrammer at vælge imellem i Costa Rica:
To forskellige programmer i offentlige skoler
Et tosproget program på spansk og engelsk på en privatskole
Et program, der for det meste er på engelsk på International School, der ligner meget det amerikanske gymnasiesystem

Har du brug for mere information om de spændende skoleprogrammer i Costa Rica? Så kontakt os nu og find ud af, hvad dit år i udlandet på en skole i Costa Rica har i vente for dig!

Oplev fascinationen af ​​Costa Rica

Ville det ikke være rart at slappe af på stranden med dine nye venner og nyde den betagende skønhed i et latinamerikansk land? Om aftenen spiser du typiske landsspecialiteter med din værtsfamilie og er en del af et varmt og åbent samfund. Vi er sikre på, at du vil nyde hver eneste dag i dit udlandsår i Costa Rica. Fordyb dig i det turbulente byliv i San José-metropolen og opdag det unikke dyreliv . Du vil se: Du vil elske dette land fra første sekund. Start dit år i udlandet i Costa Rica nu, og oplev en uforglemmelig tid. Få nye venner og fordyb dig i livet i dette spændende land.

Dit år i udlandet i Costa Rica – disse grunde vil overbevise dig

Er du stadig usikker på, om et år i udlandet i Costa Rica er en god beslutning? Disse argumenter overbeviser dig også:
Befolkningen i Costa Rica er kendt for deres varme og gæstfrihed
Levestandarden er over gennemsnittet for Latinamerika
Uddannelsessystemet i Costa Rica er meget godt og krævende
Costa Rica er berømt for dets mangfoldig natur
Hovedstaden San José er det kulturelle hjerte i landet
De mange seværdigheder vil også imponere dig

PS: Måske er du nysgerrig efter, hvad andre udvekslingsstuderende oplever i Costa Rica? Her kan du få adgang til blogs fra vores IE-deltagere. Vi håber du kan lide at læse!

Med International Experience vil dit år i udlandet i Costa Rica blive en succes

Ønsker du at opleve et spændende år i udlandet, og leder du efter en pålidelig partner, der vil passe dig fra den første aftale? Så er vi hos International Experience din perfekte partner. Sammen finder vi den perfekte værtsfamilie til dit år i udlandet i Costa Rica og rådgiver hvilket skoleprogram der passer bedst til dig. Og så du starter dit år i udlandet med den bedst mulige forberedelse, bliver du fuldt informeret om vores forberedelseskurser i Tyskland. Du kan stole på os når som helst. Vi er der for dig og din familie i hele dit år i udlandet i Costa Rica og hjælper dig med spørgsmål eller mulige problemer. Vores lokale kontakter er altid der for dig, og vores hotline er åben 24 timer i døgnet. Med International Experience vil dit år i udlandet i Costa Rica være en uforglemmelig oplevelse. Vi er sikre på, at du vil nyde hver eneste dag og forbedre din spansk undervejs.

Er du klar til en fantastisk tid i Costa Rica? Start derefter dit år i udlandet i Costa Rica og ansøg om os. Vi ser frem til din ansøgning.

Tag på High School med international Experience

Drømmer du om at tage til England, Costa Rica, Frankrig, New Zealand, Spanien eller måske USA? Vil du gerne opleve en anden kultur og indgå i en hverdag, der er anderledes, end den du er vant til? Vi tilbyder udvekslingsmuligheder hele verden rundt, og vi kan hjælpe dig med at finde den helt perfekte lokation for dit udlandsophold.

Få hjælp af os i dag

Bestil gratis infomøde og/eller brochure

GDPR

Andre destinationer

Her er alle de lande som vi tilbyder udveksling i. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du skal have hjælp til at finde det land du vil i udveksling i.