Udvekslingsstudent i England

Oplev England på tætteste hold!

Længde

5-10 måneder

Afrejse

Juli/August 2020

Pris

Fra DKK 70.695,00

Udveksling i England

Har du altid ønsket at lære England at kende? Tag til Storbrittanien, og oplev et land fuldt af de nyeste trends, af kosmopolitisk avantgarde og middelalderlig flair. Hvad med at tage herhen på udveksling? Storbritannien er altid et besøg værd og perfekt som din første oplevelse i et andet land, da det ikke er langt væk hjemmefra. Briterne, der er kendt for deres tørre humor, er stolte af deres traditioner og elsker deres hovedstad London og deres kongelige familie. Byen London er stadigvæk trendsetter når det gælder musik, mode, design og kunst.

iE i England

Vores erfarne partnere i England som vi samarbejder med, sætter vi stor pris på. Du har mulighed for at vælge mellem en række af regioner for at komme på udveksling. Du vil blive passet på af din personlige kontaktperson der hvor du bor. Der gives økonomisk støtte hver måned til de engelske værtsfamilier og dette er inkluderet i programprisen. iE står i tæt og direkte kontakt med de efterskoler – boardingschools, som vi tilbyder.

Skoler i England

Det britiske skolesystem har et fremragende renommé, og derfor ser det meget godt ud på dit CV at du har gået i skole her. Skolerne holder et meget højt akademisk niveau, og lærerne er dygtige til at give praktisk instruktion og skolens værdier omfatter princippet om individuel støtte og krav. I modsætning til os begynder alle børn i skolen når de er fem år gamle, og der er obligatorisk skoleplikt. Britiske studerende er derfor normalt et år yngre end de danske. I en alder af 15 går de allerede i 11. klasse i stedet for vores 10. En anden særlig egenskab: Mange britiske skoler accepterer ikke elever i 11. klasse. Årsagen hertil er det generelle certifikat for gymnasial uddannelse (GCSE), en slags mellemløbetid. I England sondres der generelt mellem ”State School” (offentlig) og “Public School” (privat). Du går enten på et alment gymnasium (omfattende skoler med sjette form), en gymnasium (“grammer” skoler) eller kollegium (college i sjette form eller gymnasium). Gymnasier har et stærkt fagligt fokus, og de engelske gymnasier er mere tilbøjelige til at forberede en erhvervsuddannelse. Klasserne inddeles efter alder.

Værtsfamilier i England

Vores engelske værtsfamilier er humoristiske, elskelige og glade for at byde dig velkommen til deres familie. Du bliver behandlet som et ægte familiemedlem og har derfor de samme rettigheder og pligter. Du skal naturligvis respektere familiens regler. Vær åben og hjælpsom fra start, og du vil opleve at du meget hurtigt falder til i din værtsfamilie. Ved at vælge at tage på udveksling lærer du verden at kende. Du bliver meget mere uafhængig, og du forbedrer også dit engelsk og din værtsfamilile og dine nye venner kan du beholde resten af livet! Har vi vakt din interesse og vil du gerne vide mere? På vores hjemmeside kan du nemt bestille vores gratis brochure, som helt sikkert vil hjælpe dig med din beslutning! Du skal blot indtaste dine oplysninger i vores kontaktformular. Next stop Britain!

Dit livs oplevelse i England

Harry Potter, The Beatles, Darwin, Shakespeare, Hitchcock … Phew, listen over berømtheder, som England har produceret, er umådeligt lang. Vil du også undre dig over de berømte kridtklipper på den engelske sydkyst, mærke atmosfæren i London og bare leve et nyt liv? Så er en udveksling i England lige det rigtige for dig! Du vil naturligvis også forbedre dit engelsk markant og blive en del af denne vidunderlige kultur.

En værdifuld oplevelse der varer hele livet!

Grib chancen og bliv mange erfaringer rigere! Os der arbejder for iE er sikre på, at du ikke vil fortryde at tage til England på udveksling. Det du oplever vil du aldrig glemme, og din personlige kontaktperson er altid der for dig. Anytime. Hvis du havner i en vanskelig situation, kan du ringe til os 24/7. Vi ønsker, at dt ophold i England bliver en fuldstændig succes!

Din værtsfamilie – bare meget britisk!

Vi er sikre på, at du hurtigt falder til hos din værtsfamilie. Engelsk værtsfamilier betragtes som meget høflige og har ofte en stor dosis tør humor! Du kommer at lære at leve i en spændende hverdag og vil sikkert tage på gode ture med din værtsfamilie. Du har også et ansvar for at det skal være nemt for værtsfamilien at lære dig at kende. Vær høflig, hjælpsom og respekter din værtsfamilies regler og måde at være på.

Det er sjovt at gå i skole

Det britiske skolesystem adskiller sig fra det danske uddannelsessystem. Allerede de femårige starter i skolen der er obligatorisk. Derfor er de engelske studerende normalt et år yngre end de danske udvekslingsstudenter. Du vil helt sikkert lære meget på en engelsk skole. Princippet er ”promote and demand”. Ikke desto mindre er der stadig tid til dine hobbyer, og til at umgås med dine nye venner. Briterne skelner mellem “state-run schools” og “private schools”. Der er meget sjældent krav om skoleuniform, men der er en “dress code”.

State-run schools, dvs. offentlige skoler findes i tre forskellige skoleformer. Alle tre skoleformer ender med at man bliver student og sluteksamen hedder A-level, der muilggør videregående studier på universitet.

“Comprehensive schools with Sixth form”, der svarer til et alment gymnasium. Eleverne er fra 11-18 år. 90% af ungdommen går her, og
“Grammar Schools”, der svarer til gymnasiet, og forbereder til universitetsstudier.
“College”. “Sixth Form College” eller “Tertiary College”, der svarer til fagskoler og erhvervskoler. På College 16+, kan man specialisere sig i en bestemt retning: drama, dans, elektronik etc, og hvis uddannelsen færdiggøres er det muligt at direkte søge ind på arbejdsmarkedet.

Forberedelse – Orienteringsweekend

Før dit store eventyr begynder, mødes vi til en Orienteringsweekend, hvor du lærer alt, hvad du har brug for at vide, for at kunne tage afsted til England og samtidigt føle dig tryg. Du vil møde andre unge der skal afsted ligesom dig, og som har de samme spørgsmål som du har. Du har mulighed for at spørge vores uddannede personale om alt, og du kan lytte til tidligere udvekslingsstudenters oplevelser. Du vil også lære andre udvekslingsstuderende at kende, og måske er det rart og spændende at beholde kontakten til dem? Selvfølgelig er vi glade for, om du vælger at dele med os det du oplever under dit udvekslingsophold i England undervejs, eller når du er kommet hjem igen.

Dit eventyr venter allerede på dig

Vi er sikre på, at du får det sjovt. Et udvekslingsår i England vil give dig en masse erfaringer:

Du vil samle på en masse værdifulde oplevelser
Du forbedrer dit engelsk markant, hvilket du også drager fordel af senere i dit professionelle liv
Du får nye venner
Du vil blive mere åben for andre kulturer
Du lærer at kende det smukke England
Er du nysgerrig?
Ansøg om et infomøde med os, så kan vi svare på dine spørgsmål.

Tag til England på udveksling – med iE bliver det en success

Vi har gjort drømme til virkelighed i over 20 år. Vælg iE som din organisation for at få et vellykket ophold i England – iE er altid der for dig:

Vores uddannede medarbejdere, vil altid give dig personlig rådgivning
I England har du en personlig kontaktperson, der altid er der for dig
Du kommer til en stor skole, der vil give god støtte til dig
Din værtsfamilie er omsorgsfuldt udvalgt for at matche dig.
24-timers nødnummer
Du vil komme til vores Orienteringsweekend hvor du bliver velinformeret for at trygt kunne tage afsted til England

Oplev et fantastisk år i England

Vil du gerne se krittklipper i England og opdage de mest ekstraordinære steder i London? Så er et år i udlandet i England bare sagen for dig! Lær Englands kultur at kende, og tag på en rejse fuld af nye indtryk og oplevelser. Med International Experience vil dit år i England blive en uforglemmelig oplevelse. Det eneste, du har brug for, er nysgerrighed, en tørst efter eventyr og viljen til at møde nye mennesker.

Meget britisk – tag på udveksling til England i

England er altid et besøg værd. Rejs til fascinerende steder, få nye venner og fordyb dig i Englands ekstraordinære historie. Med International Experience vil dit år i udlandet i England blive en fuldstændig succes. Ud over den betagende smukke natur og de mange spændende byer, går du selvfølgelig også i skole i England. Du har valget mellem offentlig skole og efterskole eller boarding school. Nedenfor forklarer vi forskellene.

Udveksling i England på en offentlig skole

Det engelske sko lesystem er ikke kun et af de ældste i verden, men er også kendt verden over for sine høje kvalitet, og måden at undervise på. Skolesystemet er forskelligt fra det danske, men på flere punkter ligner det. For eksempel er ansvar for egen læring og deltagelse i projektarbejde obligatorisk. Er du nysgerrig efter at gå i skole i England? Vi vil gerne rådgive dig så at du finder den skole der passer bedst til dig. Du kan få et gratis og uforpligtende møde med os, for at høre mere om de muligheder vi har at tilbyde i England.

Efterskole – boarding school: læring på højeste niveau

England har mere at tilbyde end Tea Time, dronningen og god fodbold. De engelske efterskoler – boarding schools – er kendte over hele verden og har et meget godt ry, når det kommer til undervisning. Hvis du vælger denne type af skole, kan du regne med at klasserne er små, og dine lærere er alle meget motiverede, og du får opleve et helt særligt fælleskab med dine klassekammerater. Vores erfaring viser, at alle vores udvekslingsstudenter har haft det fremragende under sit ophold Måske er at tage på efterskole – boarding school også en god beslutning for dig? Det er altid muligt at kontakte os, og efter at vi kender dine ønsker, kan vi præsentere den skole der passer bedst til dig.

Dit ophold i England – Orienteringsweekend

Tror du, at det altid regner i England, og maden er meget speciel? Find ud af, om disse fordomme er rigtige,og opdag den fascinerende kultur i et land, der er spækket af historie. iE hjælper dig med at finde den rigtige værtsfamilie og den rigtige skole. Vi inviterer til en Orienteringsweekend hvor du bliver klædt på til dit ophold, og trygt kan tage afsted. Til weekenden kommer de andre der skal afsted, og der står i den samme situation som du gør, og som har de samme spørgsmål som du har. Det kan være om hvordan du får nye venner, eller om hvordan din forsikring fungerer. Når du er kommet afsted, er vi selvfølgelig altid der for dig og er tilgængelige døgnet rundt for at hjælpe, hvis der skulle opstå et problem Du har din egen personlige kontaktperson som du altid kan vende dig til med spørgsmål. Er du klar til dit livs eventyr? Vil du forbedre dine engelskkundskaber og få nye venner? Hvilke ønsker har du hvis du skulle tage til England på udveksling? At tage til England på udveksling vil være den bedste beslutning i dit liv!

Tag på udveksling til England

Er du stadig usikker på, om et år i udlandet i England er det rigtige for dig? Nå, måske vil dette overbevise dig? Et år i England er det hele værd:

Du vil lære en ny kultur at kende
Du vil få nye venner
Du vil forbedre dine engelskkundskaber
Du vil opdage Englands unikke natur
Du vil udforske spændende byer Du vil blive åben og tolerant overfor andre måder at leve på
Du vil opleve et land med en rig historie

Et fantastisk ophold i udlandet med international Experience

Vi, International Experience, er helt sikker på at du får et vellykket år i England. Vi har sendt unge på udveksling i over 20 lande verden over i over 20 år. Hos os har du en stærk og pålidelig partner ved din side.Til vores Orienteringsweekend får du mange fif og tricks. Og hvis du har brug for hjælp er vores nødnummer tilgængeligt døgnet rundt. Du har din personlige kontaktperson der hjælper dig med eventuelle problemer og altid er der for dig. Med International Experience vil dit år i udlandet i England blive en uforglemmelig oplevelse. Er du klar til at tage afsted? Ansøg nu og start dit livs eventyr!

Tag på High School med international Experience

Drømmer du om at tage til England, Costa Rica, Frankrig, New Zealand, Spanien eller måske USA? Vil du gerne opleve en anden kultur og indgå i en hverdag, der er anderledes, end den du er vant til? Vi tilbyder udvekslingsmuligheder hele verden rundt, og vi kan hjælpe dig med at finde den helt perfekte lokation for dit udlandsophold.

Få hjælp af os i dag

Bestil gratis infomøde og/eller brochure

GDPR

Andre destinationer

Her er alle de lande som vi tilbyder udveksling i. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du skal have hjælp til at finde det land du vil i udveksling i.