Udvekslingsstudent i Irland

Oplev Irlands vilde natur!

Længde

5-10 måneder

Afrejse

Juli/August 2020

Pris

Fra DKK 85.495,00

Udveksling i Irland

Har du altid ønsket at rejse til udlandet og lære en anden kultur at kende? Sprogrejser er for korte, au pair, praktik i udlandet og “work and travel” er kun fra 18, og du ved ikke rigtig, hvor du skal hen? Hvad med et ophold i Irland? Det er ikke så langt væk som Canada, USA, New Zealand eller Australien, og du kan stadig lære meget alligevel. Har du lyst at opdage Irlands vilde natur, se forladte borgruiner og den vilde irske kyst? Kunne du tænke dig at opleve byer som Dublin? Vi tager dig gerne med til Irland, den tredje største ø i Europa. En ø der imponerer med enorme landskaber, mystiske slotte og pulserende byer.

Hvis du foretrækker det jordnære, det rolige og ursprungelige, er Irland den perfekte ø for dig. I hovedstaden, Dublin, finder du landets og den irske spændende historie i hvert gadehjørne: gamle kirker og maleriske pubber glæder millioner af turister hvert år, og vi er sikre på, at du også vil blive helt betaget af byens charme. På grund af det maritime klima har Dublin milde temperaturer om vinteren og ikke de varmeste middelhavstemperaturer om sommeren. Du oplever aldrig at det er bittert koldt eller meget varmt i Dublin og resten af ​​Irland.

iE i Irland

Vi fra International Experience kan gøre din drøm til virkelighed og tage dig til den grønne ø som udvekslingsstudent. Du vil være meget vel forberedt på hvad der venter dig. Alt hvad du har brug for at vide om dit ophold i Irland, får du at vide til vores Orienteringsweekend. Det er meget rart at være godt forberedt og derfor ikke opleve at de kulturelle forskelle bliver alt for overvældende. Selvfølgelig bliver vi også ved din side også når du er i Irland: Du har din personlige kontaktperson på stedet, der vil være glad for at hjælpe dig med spørgsmål eller problemer. Og du kan altid nå os via vores 24-timers hotline.

Skoler i Irland

I modsætning til i Danmark er de irske skoler opdelt i drenge- og pigeskoler. Det er også obligatorisk at have skoleuniform på. Vi er sikre på, at du hurtigt vænner dig til både uniform og din nye skole. På dit gymnasium kan du vælge mellem en række spændende valgfag ud over de obligatoriske fag. Du bestemmer selv hvilke fag det bliver, og du får presenteret skoler der tilbyder dine interesser som fodbold, tennis eller hvorfor ikke cricket?. Dit engelsk vil blive rigtigt godt, og du får nye venner blandt dine nye irske klassekammerater.

Værtsfamilier i Irland

r
Vores mål er, at du har det sjovt i Irland. Vi matcher dig med familie der passer til dig, og derfor tager det ikke lang tid, før du falder til i “din” nye familie, og du vil hurtigt føle dig godt tilpas. Du er velkommen til at lære din kommende værtsfamilie at kende og tale med dem på telefon eller skype før du tager afsted. Vi er sikre på du vil opleve en unik tid sammen med din værtsfamilie, og det er sammen med dem, og dine nye venner som du tager på opdagelse og lærer Irland at kende. Du vil se mange spændende steder og smukke landskaber. Alle du møder vil være meget interesseret i at dele med sig af den irske kultur, og de er meget nysgerrige efter at få høre om dit liv i Danmark. Du vil naturligvis blive meget dygtig til engelsk under dit år i Irland.

Start dit eventyr i Irland nu

Pakk din kuffert, book din flyrejse og oplev den smukke ø Irland med din nye familie og venner. Træk vejret i den friske havluft, gå på vandretur gennem det enorme landskab og i Dublin. Med International Experience vil du opleve en uforglemmelig tid fuld af smukke øjeblikke. Vi er sikre på, at du vil nyde din studentudveksling i Irland med irerne meget, og at du i fremtiden, mange gange vil vende tilbage til den grønne ø, med en følelse af, at du kommer hjem.

Dit livs oplevelse i Irland

En frodig grøn ø, kuperede landskaber, forladte bjergruiner og et rasende Atlanterhav venter dig i Irland. Har du altid ønsket at opleve Irland som udvekslingstudent? Med iE kan du komme til Irland, for at blive rigtigt god til engelskog lære et smukt land at kende. De mange erfaringer og indtryk, som du aldrig ville kunne få på en ferietur, venter på dig som udvekslingstudent i Irland. Hvem ved, måske venter endda en nisse med en gryde med guld på dig for enden af ​​regnbuen?

Oplev landet med den grønne shamrock – tag på studentudveksling til Irland

Har du altid tænkt at du gerne vil til Irland på udveksling? Lad din drøm gå i opfyldelse med iE! For at dit ophold i Irland bliver en fuldstændig succes, er vores medarbejdere og din personlige kontaktperson altid tilgængelige for dig med råd og vejledning. Hvis du nogensinde skulle havne i vanskeligheder, kan du kontakte os 24 timer i døgnet. Vores mål er at gøre din studentudveksling i Irland til en uforglemmelig oplevelse.

I gode hænder: Din irske værtsfamilie venter dig

Værtsfamilierne i Irland er kendt for deres venlighed. Vi er sikre på, at du vil blive hilst velkommen med åbne arme, have det sjovt med din irske værtsfamilie og tage på dejlige ture. På den måde lærer du de mange magiske sider af den grønne ø at kende. Din familie forventer sig til gengæld at du er høflig og hjælpsom og at du er nysgerrig efter at lære om Irlands kulturelle skikke. Vi er sikre på, at du vil føle dig godt tilpas under din studentudveksling i Irland.

Udvekslingstudent i Irland: Gå i skole med glæde

At gå i skole i Irland er anderledes, end du er vant til som studerende i Danmark. De fleste irske skoler er drenge- og pigerskoler. Som i mange skoler i udlandet, er det også for det meste obligatorisk at have en skoleuniform på i skoletiden. Dette gælder også dig som udvekslingsstuderende. Vores erfaring siger at det slet ikke behøver være negativt, og det bliver nemmere at blive en del af fælleskabet på skolen. Yderligere fordele ved at vælge Irland som udvekslingstudent: Irske skoler er traditionelle og har et meget god ry. Du vender tilbage til Danmark med en rigdom af erfaringer. Der er selvfølgelig også tid nok ved siden af ​​skolen så at du kan dyrke dine hobbyer, lære din familie at bedre kende og være sammen med dine nye venner.

Vi gør dig parat til dit eventyr – Orienteringsweekend

Inden du tager afsted, mødes vi til vores Orienteringsweekend hvor workshops og hygge står på skemaet og, hvor du får at vide alt som du har brug for, inden dit udvekslingsår i Irland begynder. Her møder du de andre der skal afsted, og de står i den samme situation som du gør, og har de samme spørgsmål som du har. Det er meget rart at mødes med dem. Vi oplever ofte at venskaber begynder her, og at det er sjovt at holde kontakt med den nye ven, der måske skal et helt andet sted i verdenen. Du har også muligheden for at chatte med tidligere udvekslingsstuderende. Vi ønsker, at din tid i Irland skal blive en så god oplevelse som muligt for dig. Selvfølgelig er vi også glade for at igen mødes med dig, når du vender tilbage, og høre om dit ophold: Har du en fortælling som du vil dele med andre der vil tage til Irland – skal du være meget velkommen til det.

Student Exchange Ireland: A Lifetime Memory

En udveksling af studerende i Irland er en stor ting. Erfaringsrapporter fra mange studerende viser, at du som studerende kan få en masse nye oplevelser, som du vil drage fordel af hele livet. Gå ud i verden med åbne øjne og en dosis nysgerrighed. Et udvekslingsår i Irland giver dig mange fordele. Du vil …

Saml en masse værdifuld erfaring, når du udveksler studerende

få nye venner i Irland
forbedre dine sprogfærdigheder markant
være mere åben for en ny kultur
udvikle dig selv personligt
Er du nysgerrig? Oplev det smukke Irland, og find ud af det nu om vores studentudveksling Irland:

Studentudveksling Irland – altid en komplet succes med international erfaring

Vi har gjort drømme til virkelighed i over 16 år. Vælg international oplevelse, så får du den bedste studentudveksling i dit liv. Men hvad er specielt ved international oplevelse? Vi tilbyder:

individuel og personlig rådgivning – også på stedet i udlandet
holistisk og personlig støtte til udvekslingsstuderende
direkte kontaktperson – garanteret!
uddannede medarbejdere
24-timers alarmnummer
en intensivt tjekket og passende værtsfamilie

Oplev et år i Irland

Grønne bjerge og uspoleret natur: dette er Irland. Den grønne ø ligger til venstre for England og er kendt for sin natur og varmhjertede mennesker. Dem, der nogensinde har været i Irland, kommer altid tilbage. Tag på udveksling til Irland med International Experience og lær landet og dets folk at kende. Derudover forbedrer du også dine engelskkundskaber. Hvad kunne være bedre?

Altid et godt valg – hvad et år i Irland tilbyder kan tilbyde dig

Kan du godt lide at være i naturen, og elsker du havet og den klare luft? Så er et år i Irland perfekt til dig. Udforsk øen med din værtsfamilie, og lad dig inspireres af de åbne og varme irer. Irland er et grønt land – du vil støde på tæt skov og bølgende bakker overalt. Byerne i Irland har en unik charme, og de mange slotte og paladser er simpelthen fascinerende. Selvfølgelig vil du også gå i skole i Irland. International Experience finder den skole der passer bedst til dig. At tage til Irland på udveksling bliver en uforglemmelig oplevelse. Vil du vide mere om hvilke skoler du kan vælge i Irland? Læs videre.

De offentlige skoler i Irland

Skolerne i Irland har et temmelig højt akademisk niveau og har et godt renommé. Skolerne er meget traditionelle, de er enten drenge- eller pigereskoler og har alle deres egen skoleuniform. Det irske skolesystem:

Treårig juniorcyklus (fra 12 år)
Seniorcyklus (fra 15 år)

Det første år efter juniorcyklen kaldes også overgangsåret (transition year). Skoleskemaet vil være en blanding af forskellige fag, der forbereder dig fagligt og professionelt på dit senere arbejdsliv . Lektionerne i Irland starter kl. 8.30 og slutter kl. 15.30. Vil du have mere information om skolesystemet? Kontakt os nu.

Et år i udlandet i Irland bringer dig videre i livet

Opdag det mangfoldige liv i Dublin og udforsk Irlands smukke natur. Du bliver garanteret inspireret af din tid i Irland. Træk vejret i den friske havluft og opdag den grønne ø sammen med din værtsfamilie. Vi er sikre på, at du også vil elske denne ø, og at du vil blive rørt over det irske folks varme. Dit år i Irland er et eventyr fuld af spændende øjeblikke, og dine nye venner vil helt sikkert vise dig rundt i området. Gør din drøm til virkelighed og tag på udveksling i Irland . Vi hos International Experience hjælper dig med at gøre dit ophold på den grønne ø til et uforglemmeligt eventyr.

Der er mange argumenter for at tage til Irland

Er du stadig usikker på, om et år i Irland er noget for dig? Måske vil vores argumenter overbevise dig:

Folk i Irland er kendt for deres varme og gæstfrihed
Levestandarden er så høj som her i Danmark
Den irske uddannelsessystem har et fremragende ry
Irland er berømt for sin uspolerede natur og vilde kystlinje
Skolerne lægger stor vægt på EU aktiviteter
De mange attraktioner er verdensberømte
Dublin er en fascinerende by, der skal ses

Med International Experience vil dit år i Irland blive fantastisk

Oplev den bedste tid i dit liv som udvekslingsstudent i Irland. Med International Experience har du en stærk og pålidelig organisation ved din side, der vil passe på dig fra den første stund og ikke svigter dig. Vi finder den bedste værtsfamilie til dig og beslutter sammen med dig, hvilken skole der passer dig bedst. Du kommer med til vores Orienteringsweekend. Det er meget hyggeligt at mødes med de andre der skal afsted der står i din situation, og har de samme spørgsmål som du har. Under denne weekend får du alt at vide, så at du er bedst muligt forberedt til dit ophold. Dengang du er i Irland, er vores hotline tilgængelig for dig døgnet rundt og din personlige kontaktperson er altid der for dig, hvis der skulle være et problem. Gør din drøm om i Irland til virkelighed – opdag denne vidunderlige ø med sin fantastiske natur. Ansøg nu og begynd dit livs eventyr!

Tag på High School med international Experience

Drømmer du om at tage til England, Costa Rica, Frankrig, New Zealand, Spanien eller måske USA? Vil du gerne opleve en anden kultur og indgå i en hverdag, der er anderledes, end den du er vant til? Vi tilbyder udvekslingsmuligheder hele verden rundt, og vi kan hjælpe dig med at finde den helt perfekte lokation for dit udlandsophold.

Få hjælp af os i dag

Bestil gratis infomøde og/eller brochure

GDPR

Andre destinationer

Her er alle de lande som vi tilbyder udveksling i. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du skal have hjælp til at finde det land du vil i udveksling i.