Udvekslingsstudent i New Zealand

Oplev naturskønne New Zealand!

Længde

5-10 måneder

Afrejse

Juli/August 2020

Pris

Fra DKK 86.000,00

Udveksling i New Zealand

At rejse til udlandet i New Zealand er en fantastisk måde! New Zealand er landets unikke naturunder og en drøm destination for aktive mennesker. Alt er tilgængeligt i de mindste rum: uberørte sandstrande, huler, krystalklare søer og fjorde, snedækkede gletsjere, kuperede græsgange og regnskove. De newzealandske indbyggere – en farverig blanding af de indfødte maorier, europæere og asiater – afslappet, tolerant og hjælpsom. Ideel til alle, der ønsker at opleve noget uforglemmeligt i et fremmed land “virkelig langt væk” hjemmefra! Et godt modstykke til au pair og arbejde og rejse, hvis du endnu ikke er 18, da disse programmer kun er mulige fra majoritetsalderen.

iE i New Zealand

Som en “New Zealand Specialist Agent” og en “New Zealand Education Certified” New Zealand uddannelsesekspert, er iE en bredt anerkendt specialist til dit ophold i udlandet i New Zealand. Vi har samarbejdet tæt med forskellige skoler på stedet i årevis. Hver gymnasium har en “International studentkoordinator”, der personligt tager sig af studerende og deres værtsfamilier fra det første minut af deres ophold i udlandet og er i tæt kontakt med iE. Du kan vælge regionen New Zealand til din studentudveksling. Hvis du vil gå på internat, foreslår vi flere skoler i henhold til dine interesser, ønsker og forventninger. Skoleledelsen beslutter altid om optagelse i gymnasiet.

Skoler i New Zealand

Her er der lagt stor vægt på at fremme personlighed og individuelle talenter. Lærerne er venlige, tålmodige og glade for at hjælpe. Hendes motto: “Alle kan lære alt!”

Ligesom i Tyskland er inddelingen i klasser baseret på alder. På de skoler i New Zealand er rene drenge eller piger skoler ganske almindelige. Dette lyder muligvis usædvanligt i starten, men det har også mange fordele – og der er normalt et tilsvarende modstykke i skolens umiddelbare nærhed. Skoleuniformer er obligatoriske.

Det akademiske år i New Zealand begynder i slutningen af ​​januar / begyndelsen af ​​februar og slutter i december (start også muligt i april og juli). I mellem er de store sommerferier, fordi sæsonerne i New Zealand er i modstrid med de europæiske. Et særligt højdepunkt er de fremragende “udendørs uddannelsesprogrammer”, som næsten enhver skole tilbyder: Her er du ude i det store udendørs og bliver bekendt med den storslåede natur New Zealand!

Værtsfamilier i New Zealand

I New Zealand modtager værtsfamilier normalt økonomisk støtte. Hver skole har sine egne regler om, hvad en værtsfamilie har at tilbyde udvekslingsstuderende. New Zealandere kan godt lide at acceptere udvekslingsstuderende. Det er ikke ualmindeligt, at du har et eller flere udenlandske gæstesøsken. Du deler hverdagen med din familie, deltager i deres aktiviteter og har de samme rettigheder og pligter som alle andre familiemedlemmer. Så vær venlig åben, hjælpsom og respekter familiens regler. Så vil du vænne dig til det meget hurtigt – og lære at kende og elske den specielle livsstil og kultur for “Kiwierne” og landet! En udveksling af studerende er en stor ækvivalent med et au pair eller arbejde og rejse! New Zealand er ikke noget for dig? Intet problem, vi arbejder med skoler i mange lande. For eksempel kan du også rejse til Australien eller USA! Vi er glade for at tage os af dit visum og vil med glæde give dig yderligere information.

Dit livs oplevelse i New Zealand

Vil du lære en imponerende natur at kende med frodige skove og en spændende dyreverden? Så er en udveksling af studerende i New Zealand netop tingene for dig! Udforsk et land med en kultur, der er over tusind år gammel, og forbedrer dine sprogfærdigheder på engelsk i drømmen. Vi er sikre på, at du vil elske New Zealands kultur åbenhed og venlighed.

Studentudveksling New Zealand – med international oplevelse bliver din drøm en realitet

Ønsker du at lære naturen, mennesker og et unikt kulturlandskab at kende under din studentudveksling i New Zealand? Med international erfaring har du endelig muligheden. For at din studentudveksling i New Zealand skal være en fuldstændig succes, er vores medarbejdere i Danmark og lokale kontakter til rådighed for dig når som helst med råd og handling. Vores nødnummer er tilgængeligt døgnet rundt for eventuelle uventede problemer på stedet. Vi er der for dig 24 timer i døgnet og gør alt for at gøre din studentudveksling i New Zealand til en uforglemmelig oplevelse.

Bor i en homestay i New Zealand

New Zealand er kendt for sine varme og åbne mennesker. Du vil også opleve denne varme og venlighed under din studentudveksling i New Zealand. Du vil være en del af familien og opleve meget sammen med dem og udforske den vidunderlige ø. For at et harmonisk familieliv skal fungere problemfrit under din studentudveksling i New Zealand, skal du respektere reglerne og den kulturelle mangfoldighed og være åben for dem. For kun med din nye familie vil du være i stand til fuldt ud at nyde din tid i New Zealand. Vi er sikre på, at du vil føle dig godt tilpas i din nye familie meget hurtigt. Og så du ikke oplever nogen ubehagelige overraskelser, vælger du alene din værtsfamilie og lærer dem bedre at kende på forhånd.

Læring i New Zealand: personlig support og spændende ekspeditioner

Skolesystemet i New Zealand kan sammenlignes med skoleundervisningssystemet i England. Det gode ved skolerne i New Zealand er individuel og personlig støtte fra lærerne. På denne måde vil du modtage en plan skræddersyet til dine præferencer i din tid som studerende i New Zealand. Og fordi klasselektioner også er kedelige i det lange løb, går du og din skole på spændende ekspeditioner til dyrelivet i New Zealand. Vi er sikre på, at du straks vil kunne lide din skole, og at du vil møde mange nye venner på kort tid. Ved International Experience, rådgiver vi dig og din familie om at søge efter den perfekte gymnasium under dit ophold i udlandet i New Zealand. Så du har det sjovt i dit skoleår.

New Zealand studenterudveksling – vi gør dig fit til New Zealand!

Vi ønsker, at du skal have en unik tid i New Zealand, og du kommer tilbage med mange positive indtryk. For at være optimalt forberedt, vil du deltage i vigtige forberedelseskurser i Tyskland inden din studentudveksling i New Zealand. Under de forberedende kurser lærer du alt hvad du har brug for at vide om dit skoleår i New Zealand, gymnasiet og vores forskellige programmer. Vores uddannede medarbejdere svarer med glæde på de spørgsmål, du måtte have. Du kan også lære de andre studerende at kende under vores forberedelseskurser, hvor nogle få også kan gå på din skole i New Zealand. Vores mål er at gøre din studentudveksling i New Zealand til en fuldstændig succes. Og når du er tilbage i Tyskland, ser vi frem til dine oplevelser.

Hvornår starter dit New Zealand eventyr?

Vi er sikre på, at din udveksling af studerende i New Zealand vil være en fuldstændig succes, og at du vil fantasere om New Zealand i lang tid. Vær åben for New Zealands kultur og få venner, der krydser hver tidszone. Din studentudveksling i New Zealand vil føre dig videre i livet. Fordelene ved en studentudveksling i New Zealand er:

Indsamling af tusinder af nye oplevelser, som du kan bruge hele dit liv
Lær nye, fascinerende kiwifrugtskulturer at kende
Forbedring af dine sprogfærdigheder
Lær nye mennesker at kende
Få nye venner, der vil ledsage dig for evigt
Oplev nye eventyr
Er du nysgerrig? Ønsker du også at opdage New Zealands unikke verden? Find ud af mere om din studentudveksling i New Zealand.

Studentudveksling New Zealand – Succes i udlandet med international erfaring

Vi får drømme til at gå i opfyldelse. Og det har været meget succesrig i over 16 år. Vores mål er din perfekte udveksling af studerende. Og til det giver vi alt hver dag. Vi gør vores bedste for at få dig til at føle dig godt tilpas i din værtsfamilie og nyde din tid i udlandet. Bestem for international oplevelse, og du kan forvente:

Personlig, individuel rådgivning fra vores uddannede medarbejdere
Professionelt personale og personlige kontakter på stedet
Store, passende skoler
En intenst tjekket og passende værtsfamilie
Et 24-timers nødnummer
Optimal forberedelse til din elevudveksling på gymnasiet
Du synes det er spændende, og vi har vekket din interesse for en studenterudveksling i New Zealand? Anvend derefter nemt og uden forpligtelse via vores online system og oplev livets eventyr!

Oplev et år i New Zealand

Forestil dig at opdage imponerende landskaber og blændende biodiversitet og samtidig forbedre dine engelskkundskaber. Ville det ikke være godt? Forestil dig at lære nye venner at kende og fordybe dig i en spændende kultur. Ville det ikke være fantastisk? Forestil dig nu, at et år i udlandet i New Zealand kunne gøre det til virkelighed. Ville det ikke være fantastisk at opdage et nyt land og opleve livets eventyr? Med International Experience starter du dette eventyr og tilbringer dit år i udlandet i New Zealand!

New Zealand tilbyder dig så forskelligartet som dit år i udlandet

Hvis du beslutter at tilbringe et år i udlandet i New Zealand, vil du ikke kun finde en fascinerende natur, befolkningen i New Zealand vil glæde dig med deres venlighed og ro og hurtigt få dig til at føle dig velkommen. Sammen med din værtsfamilie får du kendskab til disse øers unikke karakter og får mange oplevelser, der beriger dit liv. Ud over de mange opdagelser og udflugter går du selvfølgelig også i skole i New Zealand i løbet af dit år i udlandet og gør noget for din uddannelse. Skolesystemet i New Zealand har mange ligheder med det engelske uddannelsessystem. Du kan vælge mellem tre skoletyper: offentlig skole, privatskole og internat. I det følgende introducerer vi dig for de tre skoletyper og forskellige programmer.

Dit år i udlandet i New Zealand på en offentlig skole

Vil du ikke bare bruge dine lektioner i klasseværelset? Derefter ville programmet “Udendørs uddannelse” være lige det rette for dig. Sammen med dine andre klassekammerater kan du lære New Zealands unikke natur at lære og lære meget om flora og fauna på denne ø. Så at du er glad og tilfreds på din gymnasium, finder vi den rigtige skole sammen med dig til dit år i udlandet i New Zealand. Ønsker du at finde ud af mere om offentlige skoler i New Zealand? Kontakt derefter vores medarbejdere nu og få omfattende rådgivning.

Dit år i udlandet i New Zealand på en privatskole

Et andet af vores programmer er den private skole i New Zealand. Vil du føle ægte holdånd og blive undervist af dedikerede lærere? Derefter skulle du gå på en privatskole i New Zealand som studerende i udlandet. Sammen med dine nye venner kan du lære i små grupper som en del af din studentudveksling og modtage individuel støtte. Læringsprogrammet vil blive tilpasset din viden og krav. Sådan får du den optimale skoleuddannelse i løbet af dit år i udlandet i New Zealand. Ønsker du at finde ud af mere om, hvad private skoler har at tilbyde? International oplevelse hjælper dig med at vælge den rigtige privatskole. Kontakt vores medarbejdere nu og find ud af mere!

År i udlandet i en internat: Bliv en del af et samfund

Ønsker du at være en del af et samfund under din studentudveksling og lære New Zealands kultur intensivt at kende? Derefter skal du vælge en internatskole i løbet af dit år i udlandet i New Zealand. På internatskolerne i New Zealand er der skoler til piger og drenge. Bemærk, at de fleste newzealandske internatskoler skal have en skoleuniform. Dette vil også gøre dig til en del af skolefællesskabet og hurtigt få nye venner. I små kurser lærer du intensivt og på et højt niveau fra motiverede lærere. Ønsker du at lære mere om New Zealands kostskoler? Så kontakt os nu og find ud af mere om mulighederne for et år i udlandet i New Zealand på en internatskole.

Dit år i udlandet i New Zealand

Forestil dig, at det er januar. Du sidder i svømme shorts i varme temperaturer på stranden i Christchurch eller Auckland og ser på det åbne hav. Umuligt? Ikke i dit år i udlandet i New Zealand. Ud over de modsatte sæsoner vil den imponerende natur efterlade dig målløs og inspirere de nye zelanders varme. Med International Experience finder vi ikke kun den rigtige værtsfamilie til dig, men rådgiver dig også om søgningen efter den rigtige skole – uanset om det er en offentlig skole, privatskole eller internatskole. Vi er sikre på, at du vil nyde dit år i udlandet i New Zealand fra første dag og opleve nye og spændende eventyr hver dag. Oplev Hobbitenes land, og fordyb dig i den betagende natur i dette fascinerende land.

År i udlandet i New Zealand – altid en god beslutning

Måske spekulerer du på, om et år i udlandet i New Zealand er den rigtige beslutning? Følgende punkter er garanteret at overbevise dig om at tilbringe et år i udlandet i New Zealand:

Befolkningen i New Zealand er meget åben, tolerant og varm
Levestandarden er lige så høj som her i Danmark
Det newzealandske uddannelsessystem er fremragende
New Zealand er berømt for sin uspolerede natur
Skolerne lægger stor vægt på samfundsaktiviteter
Byerne inspirerer med deres multikulturelle charme
PS: Måske er du nysgerrig efter, hvad andre udvekslingsstuderende oplever i New Zealand? Her har du muligheden for at læse blogs fra vores IE-deltagere. Vi håber du kan lide at læse!

Med International Experience bliver dit år i udlandet en oplevelse

Dit år i udlandet i New Zealand skal være en uforglemmelig begivenhed for dig. Vi fra International Experience rådgiver og støtter dig under hele dit ophold i udlandet og gør dig fit til dit år i udlandet i New Zealand i Tyskland. I vores forberedelseskurser lærer du alt hvad du har brug for at vide om New Zealand, og vi vil give dig en masse vigtig information. Vi hjælper dig med at vælge den rigtige værtsfamilie og er også der for dig, hvis du har problemer med gymnasiet eller værtsfamilien. Vi har opfyldt vores deltagers drømme i over 15 år og sikret kulturudveksling mellem Tyskland og yderligere 20 lande over hele verden. Bliv en opdagelsesrejsende og udforsk New Zealands unikke verden. Af den måde: For øvrig forbedrer du også dine engelskkundskaber og får venner, der vil ledsage dig i en levetid. Du vil se, at dit år i udlandet i New Zealand er det bedste tidspunkt i dit liv, og vi på International Experience gør det muligt. Er du klar til dit eventyr som studerende i New Zealand? Klik derefter på knappen nu og ansøg om et år i udlandet i New Zealand! Så du er glad og tilfreds på din gymnasium, vil vi være glade for at arbejde sammen med dig for at finde den rigtige skole til dit skoleår i New Zealand. Er du klar til dit eventyr som studerende i New Zealand? Klik derefter på knappen nu og ansøg om et år i udlandet i New Zealand! Så du er glad og tilfreds på din gymnasium, vil vi være glade for at arbejde sammen med dig for at finde den rigtige skole til dit skoleår i New Zealand. Er du klar til dit eventyr som studerende i New Zealand? Klik derefter på knappen nu og ansøg om et år i udlandet i New Zealand! Så du er glad og tilfreds på din gymnasium, vil vi være glade for at arbejde sammen med dig for at finde den rigtige skole til dit skoleår i New Zealand.

Tag på High School med international Experience

Drømmer du om at tage til England, Costa Rica, Frankrig, New Zealand, Spanien eller måske USA? Vil du gerne opleve en anden kultur og indgå i en hverdag, der er anderledes, end den du er vant til? Vi tilbyder udvekslingsmuligheder hele verden rundt, og vi kan hjælpe dig med at finde den helt perfekte lokation for dit udlandsophold.

Få hjælp af os i dag

Bestil gratis infomøde og/eller brochure

GDPR

Andre destinationer

Her er alle de lande som vi tilbyder udveksling i. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du skal have hjælp til at finde det land du vil i udveksling i.