Udvekslingsstudent i Skotland

Oplev Skotland på tætteste hold ved en udvekslingstur dertil!

Længde

5-10 måneder

Afrejse

Juli/August 2020

Pris

Fra DKK 76.495,00

Udveksling i Skotland

Skotland er ikke kun en tur værd om sommeren eller foråret. Foråret er en fest for sanserne. Den friske havbrise føles bare fantastisk, og de frodige græsgange og grønne skove får dig til at gå på en omfattende cykeltur. Om sommeren kan du slentre gennem spændende byer med en lækker is og shoppe meget. Du kan også have en vidunderlig tid i Skotland i efteråret eller vinteren. Gå en tur gennem de mange hyggelige julemarkeder og oplev en typisk nytårsaften kaldet Hogmanay og tage vintervandringer i en drømmeagtig ramme. Bagefter skal du gøre dig komfortabel på kolde vinterdage foran en brølende pejs og tilbringe afslappende øjeblikke.

iE i Skotland

Udforsk Skotland og oplev livets eventyr. Med International Experience er dette endelig muligt! Og så du er perfekt forberedt på dette eventyr, vil du allerede være optimalt forberedt til dit år i udlandet i Skotland på vores kurser i Tyskland. I disse seminarer lærer du alt hvad du har brug for at vide om Nessys hjemland og starte dit eventyr perfekt informeret. I løbet af dit udland i Skotland er en International Experience-medarbejder altid der for dig. Han er din kontaktperson og hjælper dig med spørgsmål, bekymringer eller problemer. Derudover er vores 24-timers hotline altid tilgængelig og selvfølgelig gratis. Vores medarbejdere er der for dig døgnet rundt og hjælper dig med alle spørgsmål om din værtsfamilie, værtsskole eller andre emner.

Skoler i Skotland

Selvfølgelig vil du også gå i skole i Skotland. Her lærer du dine nye skolevenner at kende. Sammen med os på International Experience finder vi den rigtige værtsskole, hvor du ikke kun forbedrer dine sprogfærdigheder, men også lærer mange vigtige ting for livet. Det skotske uddannelsessystem ligner meget det engelske skolesystem. Skoleåret starter normalt i august og slutter i juni. Da du bliver undervist på en offentlig skole, begynder skoledagen for dig og dine skolevenner kl. 09:00 og slutter kl. 15.30. I modsætning til – som du er vant til her i Tyskland – varer en lektion på skotske skoler 50 til 55 minutter. Vi er sikre på, at du vil føle dig godt tilpas på din skole meget hurtigt, og at du hurtigt får nye venner.

Værtsfamilier i Skotland

For at gøre dit år i udlandet i Skotland til en uforglemmelig oplevelse, arbejder vi sammen med dig for at finde den perfekte værtsfamilie til dit år i udlandet i Skotland. Tag dig tid og lær din nye værtsfamilie at kende. For eksempel kan du kontakte hende inden dit år i udlandet og lære din værtsfamilie intenst at kende. Vi er sikre på, at du vil føle dig meget komfortabel med din værtsfamilie, fordi skotterne er kendt for deres gæstfrihed og åbenhed. Sammen vil du udforske de bedste steder i Skotland og blive en del af familien.

Start dit eventyr i Skotland nu

Med International Experience vil dit år i Skotland blive en uforglemmelig oplevelse. Du får ikke kun nye venner, men opdager et utroligt smukt land og opdager vidunderlige steder med din værtsfamilie. Vi er sikre på, at du aldrig vil glemme denne gang i Skotland. Dette eventyr venter på dig. Tag det første skridt, og kontakt os nu. Og snart vil du fordybe dig i skotsk kultur og opleve den bedste tid i dit liv. Med International Experience starter du livets eventyr.

Skotland vil forblive i dine minder længe fremover!

Det pulserende liv i store byer som Edinburgh og Glasgow – naturens robuste skønhed i højlandet: et land kunne næppe være mere anderledes. Uanset om by eller land, skotterne på hvert hjørne ved, hvordan man fortæller en begivenhed fra deres begivenhedsrige historie. Dette er muligheden for let at forbedre dine engelskkundskaber i dit udvekslingsår i Skotland . International Experience giver dig muligheden for at lære landet og dets folk at kende og starte livets eventyr. Omgivet af kulturelle særegenheder og traditioner møder du venlige og hjælpsomme mennesker i det fjerne nord, der gør dit ophold til en uforglemmelig oplevelse.

Et udvekslingsår i Skotland mellem Haggis, Kilts og Nessie

I næppe noget andet land er historien så levende som i Skotland. Selv i det sidste hjørne kan du fortælle spændende historier fra svundne dage. Mellem highland-spil, Haggis-nationalretten eller søgen efter Nessie , Loch Ness-monsteret, har du muligheden for at få nye livserfaringer. Ved International Experience sørger vi for, at en lokal kontaktperson altid er der for dig. Skulle du støde på problemer, er vi tilgængelige 24 timer i døgnet, fordi vi vil have dig til at være i stand til at nyde dit ophold i det højlandske land fuldt ud.

Din værtsfamilie – simpelthen skotsk

Skotterne er et meget åbent, venligt folk. De er nyttige for alle og gør alle en fordel – hvis du synes det er tid. Fordi skottene er et temmelig hyggeligt, upåvirket folk. Til det er de desto mere hjertelige og vil gøre det let for dig at sætte dig ind hurtigt. Sammen med din værtsfamilie vil du opleve mange vidunderlige øjeblikke og have en masse sjov . Men du kan også bidrage til en behagelig sameksistens: vær lige så hjælpsom og høflig og respekter dine værtsfamilias kulturelle forskelle og skikke.

Lær gaelisk i dit udvekslingsår i Skotland

Gàidhlig ionnsachadh – at lære gælisk – er muligt på nogle skoler i Skotland . Selvom de fleste skotere officielt taler engelsk i dag, tales dette originalsprog stadig vidt, især i det nordlige. I modsætning til danske skoler bæres en skoleuniform i skotske skoler. Du bliver hurtigt en del af samfundet og finder nye venner. Så du kan nemt lære det engelske sprog, På din værtsskole har du mulighed for at tage kurser ud over de obligatoriske fag efter dine ønsker. Det starter kl. 21 og skolen slutter kl. 15.30. I modsætning til den tyske skoletime, en skotsk 50 eller 55 minutter. Ønsker du at lære mere om livet og hverdagen i Skotland og vil du have personlig rådgivning? Vores medarbejdere er tilgængelige for at besvare dine spørgsmål i en individuel samtale.

Udvekslingsår i Skotland – en fascinerende verden venter på dig

Før vi rejser til landet Sean Connery, Sherlock Holmes-forfatter Arthur Conan Doyle eller Maria Stuart, tilbyder vi dig et forberedende seminar. Der fortæller vi dig tip og tricks til, hvordan dit udvekslingsår bliver en fuldstændig succes. Dette vil ikke kun forberede dig til dit ophold på den bedst mulige måde, men også lære andre udvekslingsstuderende at kende. Du har mulighed for at spørge huller i vores medarbejders mave og lytte til erfaringsrapporter fra tidligere udvekslingsstuderende. Så det er kun et lille skridt for at gøre din drøm om et udvekslingsår i Skotland til virkelighed. Tag på livets eventyr med International Experience.
Hvis du stadig er usikker på, om du virkelig vil tilbringe et år i udlandet, har vi samlet et par argumenter for et udvekslingsår i Skotland:

Skottene er meget varme, elskelige og åbne
Du har mulighed for at lære gælisk
Dit engelsk vil let blive bedre
Du får nye venner
Skolerne lægger stor værdi på samfundsaktiviteter
Den skotske natur er berømt for sin uspolerede natur – og det venter bare på dig

Hvis du nu er nysgerrig efter, hvad andre udvekslingsstuderende har oplevet i udlandet, kan du finde ud af mere på vores blog . Vi håber du kan lide at læse den

Dit udvekslingsår i Skotland – en komplet succes med International Experience

International erfaring har gjort drømme til virkelighed i over 16 år . En tid fuld af spændende oplevelser venter dig i Skotland. Så at du er optimalt forberedt på det, inviterer vi dig til et forberedende seminar i Tyskland. Der kan du finde ud af alt om dit udvekslingsår i Skotland. Men du er ikke alene, selv under dit ophold. Vores lokale personale er tilgængelige døgnet rundt for at hjælpe dig med problemer og spørgsmål. Vi er ved din side fra den første til den sidste dag i dit udvekslingsår.

Med International Experience har du muligheden for at rejse til 16 destinationslande. Følg de store opdagelsesrejsende og blive en selv. Lad dig inspirere og bære bort af Skotlands livlige og farverige kultur. Rejse med værtsfamilien gennem højlandet eller besøg store byer som Glasgow eller Edinburgh. Gør dit udvekslingsår i Skotland til dit personlige eventyr. Alt hvad du behøver er en lille smule mod, nysgerrighed og en tørst efter eventyr. Rejse til Skotland med International Experience i et udvekslingsår, og oplev det bedste tidspunkt i dit liv. Er du klar til et udvekslingsår i Skotland og vil gerne ansøge? Start derefter det største eventyr i dit liv nu!

Oplev et år i Skotland!

Har du altid ønsket at opdage Skotlands natur og køre langs landets kyst? Med et år i udlandet i Skotland har du endelig muligheden! Skotland er kendt for sin vilde, uspolerede natur og venlige mennesker . Med International Experience starter du livets eventyr og tilbringer dit år i udlandet i Skotland! Og forresten forbedrer du dine engelskkundskaber og møder venner for livet. Du vil se: Et år i udlandet i Skotland vil inspirere dig fra første sekund.

Dit år i udlandet i Skotland: alsidig, spændende og uforglemmelig

Nyd den uberørte natur og fordyb dig i den tusind år gamle kultur i Skotland . Dit år i udlandet i Skotland venter på dig og vil fange dig fra første dag. Spændende slotte, original natur og venlige mennesker: alt dette er Skotland, og du vil også lære alt dette at kende i løbet af dit år i udlandet i Skotland. Selvfølgelig vil du også gå i skole og lære det fremragende uddannelsessystem at kende på en offentlig skole.

Dit år i udlandet i Skotland på en offentlig skole

I Skotland bærer du en skoleuniform. Du bliver hurtigt en del af skolefællesskabet og får hurtigt nye venner. Sammen med os vælger du den rigtige værtsskole, og ud over de obligatoriske fag kan du selv bestemme, hvilke kurser du vil vælge. Det skotske skolesystem ligner meget det engelske uddannelsessystem. Skoleåret i Skotland starter i august og slutter i juni. Skoleåret er opdelt i tre såkaldte “vilkår”, I en offentlig skole starter klasser kl. 21 og slutter normalt kl. 15.30. I modsætning til i Tyskland tager en skoletime på en skole i Skotland 50 eller 55 minutter. Vi er sikre på, at du vil nyde dit år i udlandet i Skotland på en offentlig skole meget. Du vil hurtigt vænne dig til den skole, du vælger, og få venner for livet på kort tid. Og desuden kan du nemt lære det engelske sprog . Ønsker du at lære mere om offentlige skoler i Skotland og vil du have personlig rådgivning? Kontakt derefter vores medarbejdere nu for en individuel diskussion.

Oplev Skotland og fordyb dig i en fascinerende verden

Skotland venter på dig. Floder, søer og bjerge er klar til dine udforskningsture og byerne og slottene såvel som folk ser frem til dit besøg . Og med din elskelige værtsfamilie vil hver dag bare være god. Ikke kun vil du tilbringe en spændende tid i Skotland i løbet af dit år i udlandet, du vil også få nye venner og forbedre din engelsk markant. I Skotland vil du opleve nye eventyr og nye historier hver dag. Gør din drøm om et år i udlandet i Skotland til virkelighed. Sammen med International Experience kan livets eventyr begynde. Vær nysgerrig og åben og lær den spændende kultur i Skotland at kende.

Dit år i udlandet i Skotland – dit livs bedste beslutning

Er du stadig usikker på, om et år i udlandet i Skotland ville være en mulighed for dig? Måske vil vores argumenter for et år i udlandet i Skotland overbevise dig:

Skotlands befolkning er meget elskværdige og imødekommende
Levestandarden er lige så høj som her i Danmark
Det skotske uddannelsessystem er fremragende og på et højt niveau
Skotland er berømt for sin uspolerede og vilde natur
Skolerne lægger stor vægt på samfund Aktiviteter
Byerne glæder sig over deres historiske charme

PS: Måske er du nysgerrig efter, hvad andre udvekslingsstuderende oplever i Skotland? Her kan du få adgang til blogs fra vores IE-deltagere. Vi håber du kan lide at læse!

Dit år i udlandet i Skotland bliver en fuldstændig succes med International Experience

Med International Experience vil dit år i udlandet i Skotland være en tid fuld af spændende øjeblikke, og vi er sikre på, at du vil nyde hvert eneste øjeblik. Og så dit år i udlandet i Skotland bliver en fuldstændig succes, forbereder vi dig til dit år i udlandet på forberedelseskurser . På vores kurser lærer du alt om dit år i udlandet i Skotland. Og selv under dit ophold i Skotland kan du altid stole på os, Vores lokale personale er altid der for dig og hjælper dig med problemer eller spørgsmål. Vores mål er at gøre dit år i udlandet i Skotland til et uforglemmeligt eventyr fuld af vidunderlige øjeblikke. Og for dette mål er vi ved din side døgnet rundt. Vi ser efter dig fra den første til den sidste dag.

Med International Experience har vi leveret kulturel udveksling mellem Tyskland og vores 16 mållande i over 15 år. Bliv en opdagelsesrejsende og lad dig inspirere af den udenlandske kultur i Skotland. Rejse Skotland med din værtsfamilie og tilbring dit år i udlandet i Skotland på det bedste tidspunkt i dit liv. Alt hvad du behøver er nysgerrighed, en tørst efter eventyr og mod. Sammen med International Experience vil dit år i udlandet i Skotland være et stort eventyr.

Er du klar til dit år i udlandet i Skotland? Så ansøg nu og start det bedste år i dit liv!

Tag på High School med international Experience

Drømmer du om at tage til Skotland, England, Costa Rica, Frankrig, New Zealand, Spanien eller måske USA? Vil du gerne opleve en anden kultur og indgå i en hverdag, der er anderledes, end den du er vant til? Vi tilbyder udvekslingsmuligheder hele verden rundt, og vi kan hjælpe dig med at finde den helt perfekte lokation for dit udlandsophold.

Få hjælp af os i dag

Bestil gratis infomøde og/eller brochure

GDPR

Andre destinationer

Her er alle de lande som vi tilbyder udveksling i. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du skal have hjælp til at finde det land du vil i udveksling i.