Udvekslingsstudent i Spanien

¡Viva España - længe leve Spanien!

Længde

5-10 måneder

Afrejse

Juli/August 2020

Pris

Fra DKK 60.995,00

Udveksling i Spanien

Spanien – du tænker straks på temperament og flamenco, Dalí og Picasso, populære Middelhavsøer som Mallorca og Ibiza eller maleriske byer som Sevilla, Barcelona og Madrid. Det sydeuropæiske land er rig på kulturelle og naturskønne højdepunkter, og dens indbyggere sprænger af joie de vivre. Her tales mest kastiliansk (spansk), men også katalansk, galicisk og baskisk. ¡Viva España – længe leve Spanien!

iE i Spanien

iE samarbejder med en erfaren spansk partner på stedet. De lokale koordinatorer for vores partner er dine kontaktpersoner for alle spørgsmål om skole og værtsfamilie under din studentudveksling . iE er i konstant kontakt med den lokale partner og modtager regelmæssige rapporter. Derudover er vi altid tilgængelige for dig og dine forældre – i den normale kontortid og i nødsituationer, endda ud over (via den døgnåbne hotline).

Skoler i Spanien

Spanske skoler er normalt designet efter det omfattende skolekoncept. Skoledeltagelse slutter med tiende klasse; Derefter starter eleverne deres professionelle liv, deltager på erhvervskurser eller de to-årige Abitur-klasser (Bachillerato) på gymnasiet. Som udvekslingsstuderende placeres du normalt i det første år af Bachillerato. Der kan du vælge den naturvidenskabelige eller humanistiske gren. Som regel har du 10 til 12 fag og ca. 30 lektioner om ugen. Skolesystemet her ligner det i Tyskland: Opdelingen er baseret på klasse, ikke på kursus. Et specielt træk ved Spanien er den lange sommerferie mellem skoleår. Andre helligdage (undtagen påske og jul) er mere undtagelsen.

Værtsfamilier i Spanien

Vores spanske værtsfamilier er yderst gæstfri. De bringer dig naturligvis ind i deres (ofte meget store) familiekreds og er glade for at medtage dig i alle aktiviteter. Du bliver behandlet som et normalt familiemedlem og har derfor de samme rettigheder og pligter. Overhold venligst din families regler, vær åben og hjælpsom. Så vil du bosætte dig hurtigt – og elske livet i “España”!

Dit livs oplevelse i Spanien!

Solrige strande, pulserende byer, blomstrende frugttræer : Spanien er meget mere end en simpel feriedestination. Landet ved Middelhavet har meget at byde på med hensyn til kultur og landskab. Der er meget at opleve fra plateauerne og bjergkæderne i Pyrenæerne og Sierra Nevada til de spanske øer i Middelhavet. Lad dig smittes af livets livs, temperament og lidenskab fra Spanien og rejse til Spanien i et udvekslingsår . Forbedre dine spanske færdigheder og lær et land langt fra turisme at kende: ren, livlig og fuld af energi.

Dit udvekslingsår i Spanien med international erfaring

Maleriske byer som Madrid, Barcelona eller Sevilla venter dig i flamenco-landet fra Dalí og Picasso. Solrige strande inviterer dig til at slappe af med dine nye venner og forresten at forbedre dine fremmedsproglige færdigheder i dit udvekslingsår i Spanien med international erfaring . Spansk tales, hvilket også kaldes castiliansk. De regionale sprog i Catalonien, Baskerlandet og Galicien er også de officielle sprog ved siden af ​​castiliansk. For mange spaniere spiller religion en vigtig rolle, en stor del af befolkningen tilhører den romersk-katolske kirke. Så sandsynligvis din værtsfamilie, som du kan udforske landet med. Du går også i skole under dit ophold.Vi tilbyder dig muligheden for at gå på en offentlig skole, men private skoler og internatskoler har også et fremragende ry . Hvis du er interesseret i at gå på en privatskole eller internatskole, så kontakt os.

Varm, elskelig og livlig – din værtsfamilie

I løbet af dit udvekslingsår i Spanien bor du hos en spansk familie. Familieliv er meget vigtigt i Spanien , så du finder en varm og venlig værtsfamilie. Dette vil gøre din start i Spanien let, og du vil bosætte dig hurtigt. Vær åben og respekt for de kulturelle forskelle, og vær altid åben og hjælpsom for din værtsfamilie. Det giver dig chancen for at lære landet fuldt ud at kende og forbedre dine spanske færdigheder. Lad dig smittes af det spanske livsskar og blive inspireret af dette land.

Dit udvekslingsår i Spanien på en offentlig skole

Det spanske skolesystem ligner meget det i Danmark. Den obligatoriske skolegang afsluttes efter tiende klasse, og eleverne kan beslutte, om de skal starte på en læreplads, eller at deltage i den toårige Abitur-klasse (Bachillerato) på gymnasiet. Afhængig af din alder får du tildelt dit udvekslingsår i Spanien enten i den sidste klasse på den øvre skole eller i det første år af Bachillerato . Med din tidligere kendskab til spansk vil du hurtigt oprette forbindelse til din klasse og få nye venner. Du kan også vælge mellem en naturvidenskab eller en humanistisk gren – alt efter hvad der passer dig bedre. Så du har også muligheden på en offentlig skole til at modtage optimal, individuel støtte og støtteat blive. Ønsker du at lære mere om dit udvekslingsår i Spanien med international erfaring? Lad vores medarbejdere derefter rådgive dig individuelt og kompetent.

International Experience er altid ved din side i dit udvekslingsår i Spanien

Så du kan starte dit udvekslingsår i Spanien optimalt forberedt, deltager du allerede i vores forberedende seminar i Tyskland. Der giver vi dig nyttige oplysninger og råd , der gør dit udvekslingsår i Spanien til en fuldstændig succes. Du vil også lære andre udvekslingsstuderende at kende i løbet af kurset. Sammen kan du lytte til tidligere deltageres oplevelser. Så at du også bliver passet på stedet, er lokale koordinatorer tilgængelige som kontakter. Hvis du har spørgsmål, problemer, bekymringer eller behov, som din værtsfamilie ikke kan hjælpe dig med, er vi tilgængelige 24 timer i døgnet via et nødnummer.

Spanien venter på dig – start dit udvekslingsår nu

Vi hos international Experience støtter dig, så dit udvekslingsår i Spanien bliver en fuldstændig succes. Hvis du endnu ikke er sikker på, om et udvekslingsår er det rigtige for dig, så lad os vise dig et par argumenter for dit ophold i udlandet:

Spaniens befolkning er gæstfri, åben, varm og hjælpsom
Du får unikke oplevelser, der hjælper dig i hele dit liv
Du vil opleve en sjov- kærlig, energisk kultur
Dine spanske færdigheder forbedres næsten automatisk
Fællesskabsaktiviteter i skolen hjælpe dig med at finde nye venner hurtigt

Hvis du nu er nysgerrig efter, hvad andre udvekslingsstuderende oplever i løbet af deres udvekslingsår i Spanien, kan du opdage deres blogs og dagbøger i udlandet her . Vi håber du kan lide at læse!

Dit udvekslingsår i Spanien – oplev en uforglemmelig tid med international oplevelse

Vi har gjort drømme til virkelighed i over 16 år. Vi hos international Experience vil gøre dit udvekslingsår i Spanien til en uforglemmelig tid. Vi er ved din side fra den første dag af din beslutning om at blive i udlandet, indtil du vender tilbage og videre. Oplev Spaniens fascination med os, og forbedr dine spanske færdigheder. Sammen finder vi en passende værtsfamilie og værtsskole til dig. Lad international oplevelse hjælpe dig, så dit udvekslingsår i Spanien bliver et livs eventyr.

Oplev et år i Spanien!

Sol, strand og hav: Spanien er et paradis.. Oplev byer som Madrid, Sevilla eller Barcelona, ​​og lad dig smittes af spaniernes livsglæde. Med International Experience vil dit år i udlandet i Spanien være en tid fuld af magiske øjeblikke. Lær at tale flydende spansk og mød nye mennesker. Alt dette og meget mere venter dig under dit ophold i Spanien. Hvis du har lyst til at tage til Spanien på udveksling? Så skal du bestemt læse denne tekst!

Dette venter dig i Spanien

Ønsker du at nyde den varme spanske sol og slappe af på stranden med dine nye venner? Så er et år i udlandet i Spanien lige det rigtige for dig. Forbedre dine spanske færdigheder og oplev den spændende kultur i Spanien og slap af på drømmestrande ved Middelhavet. Med International Experience vil du opleve et år fuld af magiske øjeblikke, og du vil huske dette år for evigt. Du vil udforske landet med din værtsfamilie, og selvfølgelig går du også i skolen. I Spanien er det muligt at vælge at gå på privatskole, en internatskole eller på en offentlig skole. Vil du gerne få mere information om internatskoler eller private skoler, bedes du kontakte vores personale.

Dit år i udlandet i Spanien på en offentlig folkeskole

Det spanske skolesystem ligner det danske. Obligatorisk skolegang afsluttes med tiende klasse i Spanien, og eleverne starter enten deres professionelle liv med en læreplads eller kan gå i den to-årige Abitur-klasse. Hvis du tager til Spanien, afhængigt af din alder, placeres du i den sidste klasse på øverste niveau eller i det første år i Abitur-klassen. Med den spansk, du allerede kan, har du ingen vanskeligheder og vil hurtigt finde nye venner og hurtigt føle dig godt tilpas. Du kan endda beslutte, om du hellere vil gå til videnskabsgrenen eller humanitærgrenen i Abitur-klassen. Du ser: Under dit ophold i Spanien vil du blive passet optimalt og individuelt på din værtsskole . Ønsker du at vide mere om de offentlige skoler i Spanien? Få derefter omfattende rådgivning fra vores medarbejdere.

Dit år i udlandet i Spanien vil være lige godt

Hvis du vil lære et land med en spændende kultur og smuk natur at kende, er et år i udlandet i Spanien lige det rigtige for dig. Spaniernes varme vil også inspirere dig, og den turbulente scene i Barcelona eller Madrid vil kaste en trylleformel over dig. Vi er sikre på, at du vil nyde dit år i udlandet i Spanien. Udforsk landskabet med din værtsfamilie, og vær en del af det spanske samfund. Bor ikke bare i Spanien, bor der. Og derudover kan du nemt forbedre din spansk. Så hvad kan være bedre end et år i udlandet i Spanien?

År i udlandet i Spanien – disse grunde vil overbevise dig også

Er du stadig usikker på, om et år i udlandet i Spanien er det rigtige for dig? Disse grunde vil helt sikkert overbevise dig:

– Befolkningen i Spanien er meget varme, gæstfri og hjælpsomme
– Levestandarden er lige så høj som her i Tyskland
– Det spanske uddannelsessystem er meget godt
– Spanien er kendt for sin mangfoldige karakter
– Skolerne lægger stor vægt på samfundsaktiviteter
– De mange seværdigheder er verdensberømte og vil også imponere dig
– Byerne er spændende

PS: Måske er du nysgerrig efter, hvad andre udvekslingsstuderende oplever i Italien? Her kan du få adgang til blogs fra vores IE-deltagere. Vi håber du kan lide at læse!

Dit år i udlandet i Spanien bliver en fuldstændig succes med International Experience

Hos os vil dit år i udlandet i Spanien være en uforglemmelig oplevelse. I over 15 år har vi undervist studerende i mere end 20 mållande og dermed fremmet kulturudveksling mellem Tyskland og verden. Oplev fascinationen af ​​fremmede lande med os, og forbedrer dine fremmedsproglige færdigheder. Vi ser dog efter den første konsultation og hjælper dig med at finde den perfekte værtsfamilie og den rigtige værtsskole, I vores forberedende kurser vil du være optimalt forberedt til dit ophold i Spanien, og du vil modtage alle de vigtige oplysninger om dit år i udlandet i Spanien. Og også i Spanien kan du stole på os når som helst, fordi vores medarbejdere på stedet er der for dig døgnet rundt og hjælper dig med enhver form for problemer. Derudover er vores nødhjælpelinje tilgængelig 24 timer i døgnet. Hos os har du en pålidelig partner ved din side, som ikke lader dig svigte. Med International Experience er dit udlandsår i Spanien en fuldstændig succes – fra den første til den sidste dag. Våg livets eventyr og vælg et år i udlandet i Spanien. Vær en opdagelsesrejsende og et eventyr. Vi er sikre på, at du ikke vil fortryde denne beslutning.

Er du klar til livets eventyr? Ansøg derefter nu, og start dit år i udlandet i Spanien med International Experience!

Tag på High School med international Experience

Drømmer du om at tage til England, Costa Rica, Frankrig, New Zealand, Spanien eller måske USA? Vil du gerne opleve en anden kultur og indgå i en hverdag, der er anderledes, end den du er vant til? Vi tilbyder udvekslingsmuligheder hele verden rundt, og vi kan hjælpe dig med at finde den helt perfekte lokation for dit udlandsophold.

Få hjælp af os i dag

Bestil gratis infomøde og/eller brochure

GDPR

Andre destinationer

Her er alle de lande som vi tilbyder udveksling i. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du skal have hjælp til at finde det land du vil i udveksling i.