Udvekslingsstudent i Sydafrika

Oplev Sydafrika på tætteste hold!

Længde

5-10 måneder

Afrejse

Juli/August 2020

Pris

Fra DKK 62.450,00

Udveksling i Sydafrika

Sydafrika er et farverig land fuld af kontraster. Selv efter at apartheid blev afskaffet, er der stadig store forskelle mellem rige og fattige. På grund af at befolkningen er multietnisk, kaldes nationen for “Regnbue-nationen”, og her er elleve officielle sprog – inklusive engelsk og afrikansk, der kommer fra hollandsk. Mange skoler i Kapprovinserne underviser på begge sprog. Cirka 40 procent af befolkningen, hovedsageligt i landdistrikterne, taler Zulu eller Xhosa.

iE i Sydafrika

iE har en repræsentation i Sydafrika, ca. 40 km syd for Cape Town i et meget trygt og et helt fantastisk område. Vores lokale manager emigerede fra Tyskland til Cape Town i 1986, og er bekendt med alle lokale forhold og er meget engageret når det kommer til studentudveksling . Det er en oplevelse at vælge at gå på high school her, og din værtsfamilie velkomner dig med åbne arme. Din personlige kontakt opretholder tæt kontakt med dig, din værtsfamilie, skolen og iE Danmark.

Vi er i direkte kontakt med sydafrikanske privatskoler og boarding schools og det er altid muligt at få information om disse ved henvendelse.

Skoler i Sydafrika

I gymnasieskoler eller high schools i Sydafrika skal man have skoleuniform på. Skoleåret begynder i januar og varer indtil begyndelsen eller midten af ​​december (men kan også starte i april eller juli – for at følge “vores” skoleår). Fra midten af ​​november – er der ingen regelmæssige lektioner – og her finder den afsluttende eksamen sted, hvor du også deltager som udvekslingsstuderende. Der er syv fag, hvoraf fire er påkrævet: engelsk, afrikansk, matematik og livsorientering. Det sidste fag er en særegenhed i Sydafrika: Det beskæftiger sig med vigtige emner i hverdagen – fra religion til sport, fra karrierevalg til AIDS-uddannelse. Du kan frit vælge de resterende tre emner. Ligesom i Danmark er inddelingen i klasser baseret på alder.

Værtsfamilier i Sydafrika

Vores værtsfamilier er omhyggeligt udvalgte og bor i små, sikre og dermed trygge byer i nærheden af ​​Cape Town (f.eks. Fishoek, Kommetije). På grund af at Sydafrika er et ægte “multikulturelt” land, bor du muligvis i hvide eller farvede familier med forskellige religiøse baggrunde. Værtsfamilierne modtager normalt en månedlig godtgørelse for deres ekstraudgifter.

Dit livs oplevelse i Sydafrika

Sydafrika, er et land så langt væk, at vi næppe kan forestille os det. Dette land har mere at tilbyde end safaris, diamanter eller townships. Det er også kendt som “regnbue-nationen”, fordi mange forskellige kulturer, religioner og nationer bor sammen. Dette har resulteret i at der er elleve officielle sprog i Sydafrika, inklusive engelsk og afrikansk, som har sine rødder i hollandsk. På grund af de mange kulturer er Sydafrika et farverigt og fascinerende land.

At tage til Sydafrika som udvekslingsstudent i et år og opleve den “smukkeste ende af verden” på nært hold er meget spændende. Lær landet og dets folk at kende, og oplev de spektakulære landskaber, de livlige byer og de fascinerende mennesker der bor her!

Eventyret venter på dig i Sydafrika

I Sydafrika kan du ikke kun forvente spektakulære landskaber, men også et artsrigt dyreliv. iE giver dig muligheden for at lære landet at kende i alle dets facetter, og du forbedrer naturligvis også dine sprogfærdigheder. Vores manager emigrerede dertil fra Tyskland i 1986 og er meget vidende. Vi arbejder tæt sammen med hende, dig og dine forældre, og finder den skole der passer bedst til dig. Du får en værtsfamilie, som er glade for at få et nyt medlem, og som du har det godt med. Hvis du har spørgsmål om din værtsfamilie eller skole under dit ophold, kan du når som helst kontakte din lokale kontaktperson. Fra dit nye hjem kan du tage på udflugter til de unikke omgivelser, og du kan opleve landet fra lokalbefolkningens perspektiv. Sydafrika vil fascinere dig, og hvis det er, at du kan tænke dig at tilbringe dit udvekslingsår her, kan du kontakte os for at få mere information.

High School i Sydafrika

Når du går på high school i Sydafrika, vil du have syv fag på skemaet. Af disse er der krav på at du skal vælge 4: Matematik, engelsk, afrikansk og livsorientering. Det sidste fag er særligt for Sydafrika, fordi det dækker alle vigtige emner i hverdagen. Du kan frit vælge de resterende tre emner fra det store udvalg af fag på skolen. Når du går i skole, skal du bære en skoleuniform. Med denne uniform på bliver du hurtigt intergreret i din nye klasse og får mange nye venner. Hvis du hellere vil gå på en privatskole eller boardingskole, har vi også tilbud til dig her. Du kan altid kontakte os, for at høre mere.

Dit livs eventyr med iE

Det er vigtigt for os, at du er optimalt forberedt på dit eventyr fra udvekslingsåret i Sydafrika. Derfor holder vi en orienteringsweekend, før du rejser. Det er en sjov weekend som du oplever med de andre der skal afsted på udveksling, og som står i den samme situation som du gør. Der bliver hygge og workshops, og du får mange tip og tricks, men også interessante facts om dit land og dets fascinerende kultur. Du vil også lære andre udvekslingsstuderende og tidligere deltagere at kende. Vores medarbejdere kommer at gå igennem de vigtigste ting du bør vide om din tid i Sydafrika. Skulle du støde på problemer i Sydafrika, som hverken vores programkoordinator eller din værtsfamilie kan hjælpe dig med, hjælper vi naturligvis dig og dine forældre. Der er et 24 timers nødnummer som du altid kan ringe til.

Fascinerende udveksling i Sydafrika

Sydafrika er et fascinerende og mangfoldigt land, der vil fortrylle dig. Her er nogle af fordelene ved at vælge den “smukkeste ende af verden” som destination:

– Du lærer at kende en helt ny kultur, der er sammenbragt fra mange forskellige nationer og religioner
– Sydafrika har et spændende dyreliv og en smuk, omvekslende og fascinerende natur
– Uddannelsessystemet i Sydafrika er udmærket
– Multikulturelle byer venter på dig
– Du forbedrer dine sprogfærdigheder under dit ophold

Vil du gerne vide, hvad andre udvekslingsstuderende oplever i Sydafrika? Her kan du få adgang til blogs fra vores iE-deltagere. Vi håber du kan lide at læse dem!

Støtte – dit udvekslingsår med iE i Sydafrika

iE har haft udveksling med Sydafrika i over 16 år. Vi støtter dig gennem hele dit ophold, og sikrer at du får et spændende og fascinerende udvekslingsår i Sydafrika, som du altid vil huske med kærlighed. Vores medarbejdere tilbyder vi dig individuel og personlig support lige fra starten. Når du er i Sydafrika, er vi altid der for dig, for at lytte til dine spørgsmål, ønsker og problemer. Nu er det op til dig, tilmeld dig og du kan se frem til et kanon år i Sydafrika. Det bliver helt sikkert dit livs eventyr!

Oplev et år i Sydafrika

Landet i ”den nedre ende” af Afrika er også kendt som regnbue-nationen og er kendt for sin gæstfrihed og varme. Hvis du beslutter at rejse til udlandet i Sydafrika, vil du bestemt ikke fortryde dette trin. Dette land vil fange dig helt fra det første sekund og sikre dig, at du vil elske det. For udover menneskers varme er det først og fremmest natur og dyreliv, der vil gøre dit år i udlandet i Sydafrika så unikt . Vi hos International Experience hjælper dig med at planlægge dit år i udlandet og finde den rigtige værtsskole og den rigtige værtsfamilie sammen med dig.

Sydafrika tilbyder dig så forskelligartet som dit år i udlandet

Vilde løver, betagende landskaber og livlige metropoler: Sydafrika er flerlags og giver dig nok grunde til at rejse til dette land. Udvalget af sprog, der tilbydes, er lige så forskelligt som kultur og natur. Mere end 11 sprog tales i Sydafrika , hvor engelsk og Afrikaans er de to officielle sprog. Vi finder ud af, på hvilket sprog du vil tale med dine værtsforældre, når du søger efter den rigtige værtsfamilie. Sammen med din nye værtsfamilie udforsker du det spændende land, og du får også nye venner . Og hvem ved, måske lærer du det sprog Afrikaans, som du ikke kender, udover engelsk?

Dit år i udlandet i Sydafrika på en offentlig skole

De offentlige skoler i Sydafrika er organiseret efter det omfattende skoleprincip. Ud over dine færdigheder i fremmedsprog lærer du meget om landets historie og dets kultur på en af ​​de mange offentlige skoler . Derudover undervises vigtige emner som religion, sport og musik på din skole. Naturligvis kan du også bidrage med dine egne interesser og selv vælge de resterende emner . Du kan finde ud af mere om skoleprogrammet i offentlige skoler her (Link). Vi er sikre på, at du vil lære mange nye venner at kende på din værtsskole, og at du får meget viden. Hvis du har brug for yderligere oplysninger, kan du også kontakte en af ​​vores medarbejdere.

Dit år i udlandet i Sydafrika

Har du nogensinde set en elefant tæt på og tilbragt natten i et telt i steppen? Med et år i udlandet i Sydafrika kan du opleve alt dette. Dit eventyr venter bare på dig. Nyd nye kulinariske lækkerier og dans til lydene fra sydafrikansk musik. Fordyb dig i dette fascinerende lands historie og oplev de mange muligheder, et år i udlandet i Sydafrika giver dig . Vi hos International Experience hjælper dig med at gøre dit år i udlandet i Sydafrika til en tid fuld af vidunderlige øjeblikke. Det eneste, du har brug for, er en stor dosis af nysgerrighed og ønsket om at opdage nye ting.

År i udlandet i Sydafrika – altid en god beslutning

Måske er du stadig usikker på, om du vil tilbringe dit år i udlandet i Sydafrika? Følgende punkter er garanteret at overbevise dig om at tilbringe et år i udlandet i Sydafrika:

Sydafrikas befolkning er kendt for deres varme og gæstfrihed
Uddannelsessystemet i Sydafrika er meget godt
Sydafrika er berømt for sin uspolerede natur og det spændende dyreliv
Skolerne lægger stor vægt på samfundsaktiviteter
Byerne inspirerer med deres multikulturelle charme
Strande ved Sydafrikas kyst er et paradis for surfere
Landet har en kulinarisk mangfoldighed, som du vil elske

PS: Måske er du nysgerrig efter, hvad andre udvekslingsstuderende oplever i Sydafrika? Her kan du få adgang til blogs fra vores IE-deltagere. Vi håber du kan lide at læse!

Med International Experience vil dit år i udlandet være en oplevelse

Drømmer du om et år i udlandet i Sydafrika? Vælg derefter International Experience nu, og sammen vil vi gøre din drøm til virkelighed. Med vores hjælp finder du den perfekte værtsfamilie og den rigtige skole. Uanset hvilket tidspunkt på dagen: vores nødnummer er altid tilgængeligt, og vores medarbejdere er der for dig døgnet rundt . Vi ønsker, at du skal have det fantastisk i Sydafrika og vende tilbage til dit hjemland med mange nye oplevelser. Det eneste, du skal have med dig for at gøre dit år i udlandet i Sydafrika til en fuldstændig succes er nysgerrighed, tolerance og en stor dosis eventyr. Med International Experience vil dit år i udlandet i Sydafrika være en uforglemmelig oplevelse.

Tag på High School med international Experience

Drømmer du om at tage til Sydafrika, England, Costa Rica, Frankrig, New Zealand, Spanien eller måske USA? Vil du gerne opleve en anden kultur og indgå i en hverdag, der er anderledes, end den du er vant til? Vi tilbyder udvekslingsmuligheder hele verden rundt, og vi kan hjælpe dig med at finde den helt perfekte lokation for dit udlandsophold.

Få hjælp af os i dag

Bestil gratis infomøde og/eller brochure

GDPR

Andre destinationer

Her er alle de lande som vi tilbyder udveksling i. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du skal have hjælp til at finde det land du vil i udveksling i.