Hvorfor tage afsted på udveksling?

Der er mange gode grunde til at tage på udveksling. Det er et eventyr at tage afsted, og dem der kommer tilbage siger, at det er det hele værd. Du får en masse nye oplevelser, møder interessante mennesker og udvikler dig selv. Du udvider dine horisonter og får et helt nyt perspektiv på tilværelsen. Du bliver garanteret mere uafhængig, åben og tolerant. Nu skal du bare tænke over hvilket land du skal vælge. Vi tilbyder udveksling i 16 lande på 4 kontinenter, f.eks New Zealand, Costa Rica, Sydafrika, Canada eller foretrækker du det klassiske USA? Udvalget er stort.

Til vores Åbent Hus arrangementer kan du komme og høre om vores forskellige programmer, og du har mulighed for at snakke med en person der har været afsted, og kan fortælle om sin oplevelse. Er du klar til det næste skridt? Her er vores uforpligtende online ansøgning! Vi ser frem til at lære dig at kende og forberede dig til din udveksling i et nyt land.

Hvis du endnu ikke er sikker på, om et udvekslingsår virkelig er rigtigt for dig, vil vi med glæde møde dig for at holde et privat infomøde med dig og dine forældre. Efter mødet vil du kunne tage en beslutning og gå videre i processen. For mere information eller har du et spørgsmål, ring os (tlf: +45 93 85 30 30) eller send os en e-mail (mail: denmark@international-experience.dk). Eventyret venter på dig!

Kom godt afsted med International Experience

Tag kontakt til os allerede i dag, så vi kan hjælpe dig med at ansøge og finde den bedst mulige rejse for dig.

Kontakt os via kontaktformen nedenfor eller ring til os på 42 97 36 17 eller send en email til os på denmark@international-experience.net

Få et gratis og uforpligtende interview om udveksling her!

At være på udveksling var den største oplevelse jeg har haft. Min værtsfamilie var søde, jeg blev bedste veninder med den Angela, der var den ældste datter i familien jeg boede hos.

Jeg kan kun anbefale til alle, der overvejer at tage afsted: Gør det!

Julia

Udvekslingsstudent i San Fransisco