Sådan bliver du udvekslingsstudent

Her kan du følge processen fra start til slut

Step 1: Møde – interview

Vi vil først mødes med dig og dine forældre til et gratis og uforpligtende interview. Vi vil rigtigt gerne komme hjem til dig, men vi kan også mødes på en café i nærheden af dig eller her på kontoret. Du får svar på dine spørgsmål, og vejledning mht. program og destination, og vi lærer hinanden at kende. Du kan ringe os eller registrere dig for at aftale et møde.

Step 2: Online ansøgning og kontrakt 

Du har valgt destination og kan begynde med din ansøgning online. Du får også en kontrakt. Du får vejledning gennem hele ansøgningen, og vi er hurtige med at hjælpe dig.

Step 3: Bekræftelse

Du får en bekræftelse på at din ansøgning er i hus, og denne kan du bruge som dokumentation til din skole her i Danmark.

Step 4: Orienteringsweekend

Det er en unik oplevelse at mødes med andre der skal afsted, og det gør du til vores orienterings weekend. Der vil være masser af lege, workshops og hygge. Formålet er at du skal blive helt tryg ved at tage afsted, og det bliver du, plus at du får en masse nye venner!

Step 5: Visum

Til lande udenfor Europa skal du ansøge om et visum. Du får al nødvendig information og dokumentation af os, for at du skal kunne gå igang med din ansøgning, og vi informerer om hvornår du skal gå igang. Det kan tage et par uger afhængigt af destination.

Step 6: Placement

Afhængigt af valgt program, får du din “placement” information så snart du optaget på din skole og matchet med din værtsfamilie. I regel er det sådan, at jo hurtigere din ansøgning kommer afsted, jo hurtigere får du din placement at vide, og kan kontakte din værtsfamilie.

Step 7: Afrejse

Med din godkendelse, kan Jysk Rejsebureau få de nødvendige rejseinformationer direkte fra os, og sende dig et tilbud. Er tilbudet bedre end den rejse du selv finder på nettet, kan du vælge at gå videre med Jysk. Hvis fly var en del af programprisen, ville iE blive nødt til at lægge til en margin, som ville medføre en mereomkostning for jer, og derfor har vi valgt denne løsning. Det bliver billigere for jer.

Step 8: Eventyret er begyndt – ankomst

Det er enten din værtsfamilie eller din personlige kontaktperson, der henter dig ved lufthavnen. Du har et par dage til at lære din værtsfamilie og dit nærområde at kende før din skole begynder. Nu er dit eventyr for rigtigt begyndt, og du vil være med om mange oplevelser, få nye venner og gøre dig de mange erfaringer der vil berige dig for resten af dit liv.

Step 9: Hjemme igen. Returnee fest

Du vil  blive inviteret til en fest, hvor du kan mødes med dem du var sammen med til Orienteringsweekenden. Nogle af dem har du måske haft kontakt med under dit år, selv om de har været et helt andet sted i verden?

Step 10: Jobmulighed

Brænder du for at andre skal tage afsted og opleve det som du har oplevet? Du har mulighed for at arbejde for iE som returnee når det passer ind i dit skema, og kan her dele dine erfaringer, med dem der er nysgerrig efter at tage afsted. Du vil blive inviteret til en workshop og høre mere om de forskellige muligheder der er.

Bliv udvekslingsstudent

Få et gratis og uforpligtende møde hvor du får svar på alle dine spørgsmål og lærer os at kende.
Ansøg i dag – bliv kontaktet i morgen for at aftale tid og sted!

Udveksling i USA + resten af Amerika

udveksling i amerikaI Nordamerika, Mellemamerika og Sydamerika har vi mange forskellige destinationer for udvekslingsstudenter.

Favorit destinationen er USA, og International Experience har mange års gode erfaringer med at sende udvekslingsstudenter afsted til USA.

Uanset om du søger efter destinationer i på østkysten, vestkysten eller inde i nogle af midterstaterne, så har International Experience god erfaring med at sende udvekslingsstudenter mod de rejsemål

I dag er det også muligt at besøge andre spændende lande som udvekslingsstudent med International Experience. Nogle af de populære rejsemål er Canada, Costa Rica. Argentina og Chile.

Udveksling i Europa

udveksling europaI Europa så er det typisk de store europæiske lande, der trækker. Særligt er udveksling til England, Frankrig og Spanien populære rejsemål.

Andre rejsemål som bliver mere og mere populære rejsemål for udveksling er lande som Tyskland, Schweiz og Italien.

Udveksling i resten af verden

udveksling i australienNår vi snakker resten af verden er der særligt to nabolande, der er særlig populære og det er New Zealand og Australien. De to lande har altid tiltrukket mange udvekslingsstudenter!

International Experience er i øvrigt en af de udvekslingsbureuaer, der har kontor i Sydafrika, hvilket har været en stor oplevelse for efterhånden flere hundrede udvekslingsstudenter.

Sådan hjælper det danske kontor dig

Hos International Experience har det igennem alle vores 40 år været en helt afgørende værdi, at vi er til stede både i de lande hvor vi sender udvekslingsstuderende afsted fra såvel som de steder, hvor vi sender udvekslingsstuderende hen.

Vores kontor i Danmark hjælper dig igennem hele ansøgningsprocessen, og vi hjælper også med at rådgive om hvilke destinationer, der kunne være rigtig spændende og udviklende for de unge mennesker. Vi er klar over, at der ikke findes to unge mennesker der er ens, og det samme gælder de unge menneskers behov i forhold til at rejse og udvikle sig.

På det danske kontor sidder Catharina Hove Kristensen som Country Manager med direkte kontakt med alle iE medarbejdere, og partnere verden over. Hos hende vil du altid kunne få hjælp og oplysninger.

International Experience er altid tæt på den udvekslingsstuderende med den lokale country manager i hvert destinationsland. Så når vi siger, at International Experience er ved din side, så mener vi det bogstaveligt talt! For mange forældre er det meget betryggende, at i tilfælde af der skulle gå noget galt, så er der altid nogle i nærheden, der kan hjælpe. Det er dog meget sjældent, det sker!

Catharina Hove Kristensen, Country Manager i Danmark

Kom godt afsted med International Experience

Tag kontakt til os allerede i dag, så vi kan hjælpe dig med at ansøge og finde den bedst mulige rejse for dig.

Kontakt os via kontaktformen nedenfor eller ring til os på 42 97 36 17 eller send en email til os på denmark@international-experience.net

Få et gratis og uforpligtende interview om udveksling her!

At være på udveksling var den største oplevelse jeg har haft. Min værtsfamilie var søde, jeg blev bedste veninder med den Angela, der var den ældste datter i familien jeg boede hos.

Jeg kan kun anbefale til alle, der overvejer at tage afsted: Gør det!

Julia

Udvekslingsstudent i San Fransisco